PAPER REFLECTIONS udstilling på Gallopperiet. SATURDAY DEC. 3 – DJ’s JEAN VON BADEN, PHASE 5 AND YO AKIM – 7 PM SHARP!

Med udstillingen ”PAPER REFLECTIONS” trækker Yo Akim og Steen Koerner papirkliptraditionen ind i nutiden og forvandler den i et kreativt møde med urban dans, graffiti, musik, lyssætning, video og streetartkultur.


På samme måde som duoen tidligere har genfortolket teaterklassikere med sprælsk opfindsomhed, har de også her vendt velkendte elementer og udtryk på hovedet, så man ser og oplever papirklippene i anderledes materialer og dimensioner og derved giver mulighed for, at opdage dem på ny.Under coronanedlukningen og inspireret af Christiania´s 50 jubilæum, begyndte Yo Akim og Steen Koerner at videreudvikle deres værk og arbejde på en special edition.


Med udgangspunkt i de 15 områder Christiania er inddelt i, plus nogle enkelte andre udvalgte spots på Fristaden, er der skabt 21 nye papirklip.


Det er naturligvis også derfor, at det er Gallopperiet, Stadens Museum for Kunst, der lægger lokaler til ”PAPER REFLECTIONS”.

Udstillingen kører fra lørdag d. 12. november, til og med søndag d. 4. decemberI forbindelse med udstillingen, afholdes der hver lørdag, kl 14 – 17, workshop med Yo Akim og Steen Koerner med forskellige musikalske gæster.

Tilmeld dig Facebook eventet her: https://www.facebook.com/events/831911494514768