JUNI OG JULI PÅ LOPPEN 

I morgen lukker og slukker Bongzilla og Kadavermarch Loppen musikprogram i maj med de tungeste doom og stoner-riffs, der kan opstøves i København og omkreds. Og det er dermed blevet tid til at tage et kig på sommerens koncerter, der indledes med prisvindende, lo-fi indierock fra newzealandske Na Noise nu på torsdag.

Resten af juni byder på alt fra beskidt bastard-blues, psykedelisk noise-pop og garage-fuzz til punkede surf-vibes, indie-storspillere og rap i forskellige afskygninger – heriblandt også et besøg fra hip hop-legenden AZ, der lægger vejen forbi Loppen i forbindelse med det årlige DM I MIX!

I juli dækker Copenhagen Jazz Festival op til overdådige oplevelser i de mere eksperimenterende afkroge af både jazz, folk og elektronisk jazz. Derudover er der masser af koncertnyheder på vej, så husk at holde øje med www.loppen.dk og/eller tilmeld dig de forskellige FB-events lige her:

OBS. Koncerten med Carmen Villain bekræftet, men ikke annonceret endnu, da vi går og venter på, at de sidste detaljer falder på plads. Men vi håber på, at kunne sætte billetsalget i gang i denne uge. 

Læs mere på loppen.dk