Fri Hash Bevægelsen & Hampepartiet inviterer til Global Marijuana March – Lørdag 7. maj 2022 i København

Fri Hash Bevægelsen & Hampepartiet inviterer til Global Marijuana March
Lørdag 7. maj 2022 i København

Det er 24. gang vi går, og for 24. gang lytter politikerne ikke til vores krav om fri cannabis.

Det er absurd, især fordi der snart kommer fri cannabis i nabolandet Tyskland. Hvordan kan man forbyde cannabis som er en gammel nytteplante, og kriminalisere alle nyderne og brugerne?

Det er en verdensomspændende begivenhed, og i år er den udvidet til hele universet. Derfor har vi en astronaut (Tuxen) som konferencier, og en alien (Jazz Malaika) som konferenciøse.
Det er muligt at blive “rumskæv” på turen, eller selv tænde op.

Vi starter på Christiania kl 13 med forrygende opvarmning, Marchen går kl 14 . Vi går til Usundhedsministeriet, Politigården og derefter ender vi på Rådhuspladsen.

Hovedstaden kræver fri cannabis. Talerne i år er Louise Theilade Thomsen fra Venstre og Laura Rosenvinge fra Socialdemokratiet. Begge damer er fra Københavns borgerrepræsentation.

Desuden kommer komikeren Anders Stjernholm ved Politigården og Mikkel fra Dansk Cannabis Forening taler ved Usundhedsministeriet.
Som altid er der meget musik. Det specielle i år er at vi har forsøgt at få musik med fra hele verden, og kulturer der elsker cannabis.

Der er desuden musikalske indslag fra Sorteper, DJ Hydepark og Urterådet featuring Tuxen.

Vi kommer tilbage til Christiania cirka kl 19, hvor Freetown Sound vil underholde fra kl 19 til 22 ved Green Light District.
Fra kl. 22 er der afterparty i Operaen. Her kan man høre Ida Ambrose, Kasper Hedegreen, Rizzaw the Nomad King, Filuka, Q Marzi, General Knas, LA DJ og DJ Johnson.

Kom frisk og grøn.
Som altid er det arrangeret af Fri Hash Bevægelsen og Hampepartiet i civil ulydighed.
Se mere her: https://www.facebook.com/events/512714717169055