Christiania job: Iværksætteri- og Kulturentreprenør og Projektmager og Puljeadministrator

Jobopslag! Vil du være med til at genskabe Pusher Street fysisk, kulturelt og socialt og bygge videre på Christianias 53 år som kulturelt mekka?

Vi søger 2 dynamoer, som er klar på at tage et kæmpe læs med at puste liv og glæde i Down Town, i tæt samarbejde med Christianias mange brugere, herunder virksomheder, selvforvaltning, kultursteder, beboere, og frivillige ildsjæle i alle farver

Iværksætteri- og Kulturentreprenør
Vi søger en erfaren ildsjæl, som får to ansvarsområder: På den korte bane hjælpe at udvikle et spændende sommerprogram med markedsdage,
musik-, kultur-, kunst- og legende aktiviteter. Et program som vokser uge for uge, når idéerne opstår. Samtidig med den lange bane, udvikles og realiseres en kultur-, organisations- og virksomhedsstrategi, som bygger på Christianias historie med iværksætteri og socialøkonomi, der også kan bidrage til Christianias fællesøkonomi.

Vi forventer, at du har erfaring med iværksætteri, eventplanlægning, fundraising og myndighedsbehandling

Projektmager og Puljeadministrator
Vi søger en erfaring ildsjæl med ansvar for små og mellemstore byggeprojekter. Din opgave er at motivere og gribe de personer og projektidéer, der opstår i fællesskabet.
Vi har små og større puljer som skal realiseres, så din opgave er at være den hjælpende hånd til at få drømmene konkretiseret, hjælpe med projektansøgninger, og få projekterne gennemført.
Vi forventer, at du har erfaring med inspiration og motivation af frivillige, at du kan udarbejde projektbeskrivelser og – budgetter, kan varetage myndighedsdialog og er systematisk anlagt. Det vil en fordel hvis du har praktisk erfaring med byggeri og kunne lave en god skitse.

I samarbejde med vores regnskabsansvarlige får du desuden ansvar for det store regnskab,