Christiania 49 år

Kære venner.

Vi har besluttet at lukke helt af på Christianias fødselsdag lørdag. d. 26. september. Det er for at sikre, at det ikke udvikler sig til en fest alligevel, selvom vi har aflyst fejringen. Derfor lukker vi Christiania af fra kl. 8 om morgenen lørdag til kl. 8 om morgenen søndag.

Lad os passe godt på hinanden og glæde os til, at vi kan fejre fødselsdagen næste år med masser af kys, kram og god ballade.

Kh. Christianias Pressegruppe på vegne af Christianias fællesmøde

Christianias 49-års fødselsdag er aflyst.

På Fællesmøde mandag d. 14. september besluttede Fællesskabet Christiania at aflyse fejringen af vores 49-års fødselsdag.

Grundet det stigende smittetal og forsamlingsforbuddet, finder vi det ikke forsvarligt at invitere til fest, selvom vi havde glædet os helt vildt til at fejre endnu et år som hele Danmarks fristad.

Der vil derfor ikke blive afholdt arrangementer på Christianias fødselsdag d. 26. september 2020. Vi håber, at I alligevel vil fejre Christiania ved at hygge jer og tænde op hjemme i stuerne.

Vi har tillid til, at folk vil respektere Fælleskabet Christianias beslutning, og fejre fødselsdagen derhjemme.

Vi savner jer og, vi glæder os til at se jer til et brag af en fest i 2021, hvor vi fylder de runde 50. Det bliver fucking fantastisk, smukt og uforglemmeligt.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Med venlig hilsen Christianias Pressegruppe