Pinegrove (US) // Loppen

Den amerikanske gruppe Pinegrove er det ideelle band at tilbringe en aften med for alle, der elsker indierock. Bandet har for længst udmærket sig med deres ærlige sange, der henter inspiration fra både folk og country. Pinegrove skriver gode sange uden for mange dikkedarer, men med et altid stort og bankende hjerte, der onsdag d. 17. april åbner sig op på Loppen.

PINEGROVE blev dannet i 2010 af New Jersey-kammeraterne forsanger Evan Stephens Hall og trommeslager Zack Levine og huserede på de amerikanske klubber og små spillesteder, før de for alvor brød igennem i offentligheden med albummet Cardinal i 2016. Som Pitchfork skriver, var albummet “… a small record that did big things”, og på fornemmeste vis indkapslede alt det smukke og alt det forfærdelige ved livet gennem et lydunivers, der føltes velkommende og ærligt.

I november 2017 udgav Pinegrove førstesinglen til det album, der skulle følge op på succesen med Cardinal. Kort efter blev Evan Stephens Halls beskyldt for ikke at respektere en tidligere kærestes grænser, hvilket satte bandets turné og udgivelsesplaner i bero i ti måneder. Hall erkendte, at han havde misbrugt sin magtstatus som anerkendt musiker og offentlig person, og udtalte i interview til NME:

“I am coming to terms with the fact that I monumentally misread the situation. I am trying earnestly to follow this line as deeply as it goes to reflect on all of the things I could have done, and can do, better.”
– Evan Stephens Hall

Bandet og pladeselskabet, Run For Cover, blev enige om at Pinegrove selv ville udgive deres tredje plade, Skylight, og donere overskuddet til velgørenhed. Ser man bort fra alt det, der ikke omhandler musikken, er bandets tredje plade en flot opfølger til gennembruddet med en hvirvelvind af følelser. Enkelheden forbliver dog Pinegroves største trumfkort, hvor bandet leverer præcis det, der skal til for at tackle både nostalgi, hjertesorg, glæde og melankoli.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 135 kr. / Dør: 150 kr.
Forsalg her: https://bit.ly/2CEP6cq
Dør: 20.30 // Koncertstart: ca. 21.30
http://loppen.dk/kalender/pinegrove
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/1179098948907213/