Mad Professor (UK) // Loppen

Skylark Production og Loppen præsenterer Mad Professor (UK) i samarbejde med Sky Juice Reggae, Free Kids Records og Alis.

Den engelske dublegende Mad Professor kommer til Danmark og gæster i den forbindelse Loppen fredag d. 12. april. Med hans unikke take på den basfyldte genre er der i særdeleshed lagt op til en aften med formidable fornemmelser for frekvenser denne fredag i april.

Mad professors karriere strækker sig som et langt ekko tilbage fra start 80’erne i London, hvor han har markeret sig som en af de førende producere indenfor det, der betegnes som den anden dub-generation. Med hans skarpe produktioner og remixes har han været med til at videreføre og forny dub-musikken ind i den digitale tidsalder, og har haft et utal af samarbejder gennem årene.

Samarbejderne tæller både reggaelegender som Lee Scratch Perry, Sly and Robbie, Horace Andy, Pato Banton, Jah Shaka og hele Danmarks Natasja “Lille T” Saad. Mad Professor har desuden samarbejdet med en lang række musikere uden for reggae og dub-sfæren, hvor remixes af kunstnere så alsidige som Sade, Massive Attack og Grace Jones bestemt bør nævnes.

Sweat Box Audio lægger deres fænomenale lydkasser oven i Loppens allerede tungt tilrøgede anlæg, så lad os se, om nyrerne ikke bliver rystet løs, og mixet i lommerne på gæsterne mixes sammen til en uforglemmelig majpind d. 12. april. Lad ørerne og fødderne bestemme, når Skylark og Mad Professor byder op til dans.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 190 kr.
Forsalg: https://bit.ly/2IDvprR
Døre: 21:00 // Koncertstart: ca. 22:00
http://loppen.dk/kalender/mad-professor-0
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/800954230254231/