Kabaka Pyramid (JM) // Loppen

(English below)

Lige siden udgivelsen af sin debut-EP, Rebel Music, i 2011 har Kabaka Pyramid været et af de mest hypede navne på den jamaicanske såvel som internationale reggaescene. Sidste år udkom hans længeventede debutalbum, Kontraband, der tæller samarbejder med bl.a. Damian Marley og Chronixx, og søndag d. 24. marts får vi igen fornøjelsen af at opleve hans unikke mix af reggae og hip hop siden hans besøg i 2015.

Keron “Kabaka Pyramid” Salmon har sine rødder i reggae-genrens kongesæde, Kingston, og er en central person i Bebble Rock Studios, hvor han skriver og producerer for både sig selv og et hav af unge reggae-artister. “Kabaka” er ugandisk for “konge” og sangerens ønske om at efterlade spirituelle og socialbevidste budskaber til fremtidige generationer er dybt inspireret af de ægyptiske pyramiders evne til at overlevere meddelelser gennem flere tusind år.

Passionen for musik begyndte i en tidlig alder for Kabaka Pyramid, der som ung knægt omskrev teksterne til populære sange og overspillede dem på sin mors båndoptager. Reggae har altid haft en enorm indflydelse på den Kingston-baserede lyriker, hvor kunstere som Sizzla Kalongi og Peter Tosh har været en stor kilde til den åndelige næring i hans liv. Igennem gymnasietiden blev hip hop en vigtig del af Kabakas musikalske kompas, hvor inspirationen fra socialbevidste rappere som Canibus, Nas og Common har medvirket til hans fusion af de to stilarter.

Vi er stolte over at kunne præsenterer den prisvindende og nyskabende Kingstoniaer i samarbejde med Freekids Records, Skyjuice Reggae, Christiania Dub Club og Skylark Booking, og glæder os til en kongelig reggaeaften.
_____________________

The name “Kabaka” is Ugandan for “King” and the long-lasting survival of the Pyramids of ancient Africa. From Kingston, Jamaica this Bebble Rock Music artist message is of spiritual evolution. Kabaka Pyramid is a conscious revolutionary lyricist with a unique musical style; blending the power, energy and melody of Reggae with the lyricism of Hip hop.

Do not miss this chance to see the Reggae lyricist & the Bebble Rockers at work live + more, in a unique venue,
100% NICENESS GUARANTEED

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 220 kr.
Forsalg: https://bit.ly/2RFFpow
Døre: 20:30 // Koncertstart: ca. 21:30
http://loppen.dk/kalender/kabaka-pyramid-0
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/535346316976576/