Inya’s Soul Night present: Aretha Franklin Tribute

“Inya’s Soul Nights” presents:
ARETHA FRANKLIN TRIBUTE NIGHT

Feat.:
DEBBIE CAMERON
MELISSA INYA
FERIDAH ROSE
backed by
THE SOUL KNIGHTS

DJ crew: FUNKDOWN

Doors: 22:00
Entry: 60kr cash only

——–
DEBBIE CAMERON er en amerikansk performer og musikalsk multitalent med karriere i både Danmark og udlandet og musikalske rødder indenfor gospel, R&B og jazz. Hun har optrådt bl.a. med Ben Webster og Dexter Gordon, med Marc Bernstein og Tommy Seebach Show.

MELISSA INYA er en soul og jazz sangerinde, kendt både som forsanger fra Ms Melissa & the Soul Knights og sine solo projekter.

Afrosoul-sangerinden FERIDAH ROSE hæver stemmen og markerer sig med en funky lyd groet fra dybe rødder i Østafrikas røde jord såvel som musikalske input fra gospel og reggae.Med ørehængende melodier og forførende stemmer er Feridahs musik lyden af kærlighed, sprød soul og Afrikas varme sol.

FUNK DOWN går amok med eksplosiv, dansant og flippet undergrundsmusik: Soul, funk, disco og boogie.
De første diskoteker, som The Loft i New York, var undergrund for freaks, sorte, dansere og bøsser. Så blev disko mainstream indtil disco sucks-bevægelsen sprængte det hele i luften og sendte diskoen ned under jorden og ind i skabet igen.
Men den levede videre under kodenavne som boogie, rap og elektro. Funkdown fejrer musikken, som aldrig blev besejret, men som blot gik under jorden som en undergrundsbevægelse.

Get down! Party down! Funkdown!

https://www.facebook.com/events/332637180821094/