Febueder (UK) // Loppen

Torsdag d. 11. april får vi besøg af den britiske indie pop-duo Febueder, der med en eklektisk blanding af inspirationer byder på et spændende lydunivers med masser af iørefaldende melodier. Sidste år udgav de den anmelderroste EP ‘All a Hoax’, der er blevet flot modtaget af både NME og Clash Magazine.

Febueder er fra Ascot i England, og består af lead vokalist og multi-instrumentalist Kieran Godfrey og percussionist, Samuel Keysell. Bandnavnet begyndte som en fiktiv betegnelse, men er vokset til at rumme noget dybere. Gennem paletten Febueder præsenterer Godfrey Keysell deres inderlige sangskrivning og progressive tilgang til rytme og melodi.

I april sidste år udkom EP’en ‘All a Hoax’, der følger op på indie-darlingen ‘From an Album’ fra 2017. Den seneste EP er et mindst lige så medrivende udspil med fem sange, der på imponerende vis indkapsler den samme mængde ambition og kreative hensigt, som man kun oplever på fuld længde album. EP’en har fået store roser med på vejen fra musikmagasiner som NME, CLASH og DIY, og med hjælp fra den italienske producer Marta Salogni (Björk og Frank Ocean) på singlen “Hans”, er Febueder stadig yderst relevante på den internationale indie-scene.

Glæd dig til at opleve et af Storbritanniens mest interessante indiebands i 2019, når de gæster Loppen d. 11. april!

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 100 kr.
Forsalg: https://bit.ly/2Vy6XK3
Døre: 20:30 // Koncertstart: ca. 21:30
http://loppen.dk/kalender/febueder-0
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/2054927124627553/