Elevatorfører // Loppen

I år fejrer det danske syrerockband Elevatorfører 10-års jubilæum, der tager dem på forårstour rundt i landet med deres kommende album, ‘Jeg er kommet for at slå tiden ihjel’. Første stop på touren bliver Loppen d. 18. april, hvor bandet holder pladerelease med spændende overraskelser til aftenens koncert.

Elevatorfører har taget Loppens publikum med på deres fantastiske rejser af flere omgange, hvor deres seneste besøg var i 2016 under Copenhagen Psych Fest, der bød på intet mindre end en dobbelt pladerelease. På den nye plade har bandet udfordret sig selv mere end nogensinde før og skabt en række elegant orkestrerede numre, hvor den oprindelige inspiration fra syrerocken får endnu et ryk på skalaen mod det smukt atmosfæriske. Musikken har antaget en mørkere tone, samtidig med at det otte mand store band-kollektiv stadig holder fanen højt for den gode melodi og det flippede udtryk.

Elevatorførers særlige aftapning af psychrocken balancerer veloplagt mellem den vilde jambaserede rockmusik fra 60’erne og 70’erne og de kvaliteter man forbinder med mere pop-orienterede sange. I denne syrede cocktail forener de sing along-kvaliteter med en mere frit flydende og skramlet sound.

Teksterne lever deres eget boblende liv i Elevatorfører og de synges på dansk. Udspændt mellem den messende hymne og det desperate opråb inviteres lytteren ind i en verden befolket af mærkværdige skæbner og mindeværdige stemninger.

”Elevatorfører banker rusten af det bedagede udtryk bevidsthedsudvidende og tager lytteren med på musikalske rejser af den slags, der fremkalder salige erindringsglimt af tæppedraperede, dunkle rum og bløde klumper sort afghan.
– GAFFA (5/6)

Bandet har opbygget et gedigent ry som en utrolig medrivende live-oplevelse, hvor publikum i rigeligt mål får serveret ren spilleglæde, humor og begejstret energi. Her handler det om at gøre musikken levende og give plads til både at grine og blive rørt.

Elevatorfører anno 2019 vil have dig med ind i deres helt eget trippede univers og vi glæder os til endnu engang at blive forført – så ta’ med!

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 135 kr. / Dør: 150 kr.
Forsalg her: https://bit.ly/2MFTWus
Dør: 20.30 // Koncertstart ca. 21.30
http://loppen.dk/kalender/elevatorf%C3%B8rer-pladerelease
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/549234682228484/