DoktorDoktor & Dean Thompson + DJ’s: DJ FRK. SKOV & POS10 (Støttearrangement for Læger uden Grænser)

doktor

Støttearrangement for Læger uden Grænser

I betragtning af den nuværende flygtningesituation har vi valgt at lade aftenens overskud gå til Læger uden Grænser. DoktorDoktor vil på aftenen også donere nogle kopier af deres plade på både CD og LP og t-shirts til salg som støtte til formålet. Hold øje med eventet her, det vil blive opdateret løbende. Håber I vil støtte op om arrangementet og være med til at gøre aftenen til noget ganske særligt.
Kærlig Hilsen, DoktorDoktor

LINE UP:
★ DOKTOR DOKTOR
★ DEAN THOMPSON
★ DJ FRK. SKOV
★ POS10 (Onsdagsklubben/Bubbles HiFi)

Om Dean Thompson:
Med et afsæt i R’n’B og Pop er Dean Thompson det seneste navn i Donkey Sound familien. En dansk mor og en jamaicansk far, som begge er reggaemusikere, har betydet en opvækst med de caribiske rytmer for Dean Thompson, som i mange år har beskæftiget sig med engelsksproget rap. Et tilfældigt møde med Donkey Sound til et arrangement på Fælleden overbeviste ham om at prøve dansksproget reggae. Dean Thompsons første udspil er singlen ’Når Du Ser På Mig’, der får solen til at skinne dét mere, på trods af melankolsk lyrik om tabt kærlighed, men med håb og lyst til at få det glade tilbage.

Om DoktorDoktor:
Det danske hiphop-orkester DoktorDoktor spiller nyskabende urban musik, der blander de bedste elementer fra den tekstbaserede og beatorienterede hiphop-kultur med de improvisatoriske tilgange fra jazz og soulmusikken.
DoktorDoktor – med rapperen Mads Glendorf i front – opstod på grund af de syv bandmedlemmers fælles kærlighed til hiphop, soul og jazz. Bandet debutterede på scenen under Copenhagen Jazz Festival i 2010 med deres hårdtslående blanding af stramme trommer, funky horn-riffs og tankevækkende tekster.

Aftenen igennem og til de sene nattetimer vil DJ Frk. Skov (https://soundcloud.com/tanjafrkskov) og POS10 (Onsdagsklubben / Bubbles HiFi, https://soundcloud.com/pos10) spille sprøde rytmer.

Facebook event side https://www.facebook.com/events/125853854436733/