Christianias Gratis Søndagskoncerter M.E.T.A. – Unkwon og S!vas

sivas

Nemoland byder på unge talenter søndag d.7. juni.

Kl. 18 koncert med M.E.T.A.

De kalder deres lyd ”the sound of a beautiful nightmare”.

Duoen M.E.T.A. aka Maria og Andreas så dagens lys i 2012, og havde release på deres første 4 track udspil oktober 2014 de nævner selv Depeshe Mode & Portishead som inspiration, men har helt deres egen lyd, og bliver et spændende indslag i sommerens koncerter.

Kl. 19.30 er scenen skiftet til Unkwon

De fleste er nok ikke bekendte med navnet Unkwon endnu.

Men bag navnet gemmer sig en velkendt herre på den danske klub scene, nemlig Anders Dixen.

Siden 2003 har han tourneret festivaler, klubber og piratfester hvor han har etableret sig som en sikker firestarter under navnet Dixone. Andre vil måske kende ham som en del af Yo Felles eller Dokkedal/Dixen.

Med hans nye projekt, Unkwon, sættes tempoet lidt ned. Lydbilledet er præget af en tåget og atmosfærisk lyd blandet med hip-hop og skarpe beats. Her skabes der en harmoni mellem lyd og beat der leder tankerne hen på nye elektroniske acts som Shlohmo og xxyyxx.

Kl. 20 er Nemoland klar til S!VAS.

S!VAS har de sidste par år markeret sig som en af dansk raps mest lovende nye navne med numre som ‘Bagved’ med Jooks og ‘Choppet & Skruet’ med MellemFingaMuzik, der har mere end 300.000 YouTube-views.

Kom tidligt og få en god plads!

Med sine 6 nomineringer til årets DMA 2014, markerede S!VAS igen sin status som en af dansk musiks helt store profiler. Kåringen til “årets Urban Udgivelse”, viser med al tydelighed, at S!VAS sammen med Reza, har produceret noget nyt til den danske hiphop scene.

Med D.A.U.D.A lagde S!VAS kimen til en ny lyd, men også til en nyfortolkning af sproget, der blev fulgt op på KBHavana og senest på D.A.U.D.A II.

De sproglige finurligheder har senest medført nomineringer til Gaffa Awards, en IBYEN pris og et Polka Verner Legat, vundet sammen med Klaus Rifbjerg!

Kom tidligt og få en god plads!

Facebook event side https://www.facebook.com/events/847034642016245/