Christianias Gratis Søndagskoncerter: Djursland Spillemændende // Christiania Sange OOO (Anisette, Peter AG, Steen Jørgensen, Poul Dissing, Kaka, Wafande, m.fl))

ca sange

Historisk koncert på Nemolands scene søndag d. 2. August.

Gennem Fristadens lange historie, er der lavet mange store sange om denne unikke plet på jorden.

Der er udgivet 2 Christiania albums, med tidens største stjerner. Og der er ud over det, blevet plads til en hyldest fra flere af de toneangivende artister i Danmark

Nemoland giver nu muligheden for et genhør, hvor sangene dels vil blive nyfortolket, og dels fremført af de originale solister. Christianias egen kapelmester Ernst, har samlet et sejt hold musikere, og Nemoland har inviteret nogle af Danmarks store solister til en koncert der garanteret vil få det til at gibbe i alle elskere af Fristaden.

Anisette, Peter AG, Steen Jørgensen, Poul Dissing, Kaka og Waffande sammen med Rasmus Nøhr og Kira Skov er i sig selv nok til et stort show, men ud over dem, kommer der et par spøjse overraskelser.

Som opvarmning til Koncerten, kommer Djursland Spillemændene kl. 18.00, og skaber den helt rigtige ”Christiania stemning”.

Gå ikke glip af denne historiske koncertoplevelse, det bliver en af de søndage, hvor man enten er der, eller ærgrer sig bagefter, når man hører om den.

Kom tidligt og få en god plads!

Læs mere og tilmeld dig eventet på facebook https://www.facebook.com/events/1623103244613009/ eller på Nemoland.dk