Christianias Gratis Søndagskoncerter Black Daniels og Donkey Sound synger Natasja (Årets sidste søndagskoncert på Nemo!)

black daniels

Vi byder velkommen til sommerens sidste show på Nemoland søndag d. 23. August.

Kl. 18 lægges der ud med Black Daniels (LIVE)

Den velkendte dansk-afrikanske MC/hypeman Black Daniels er hovedmanden bag “Black Daniels powered by Shield”, hvor han og produceren Shield har fusioneret drum ’n’ bass med Black Daniels’ hiphop inspirerede mc/rap stil.

Med sig live har de desuden den internationalt anerkendte trommeslager Anders Meinhardt, som også er fast trommeslager i F.U.K.T og for Medina.

Sammen har de skabt et højenergisk live show, som emmer af lige dele hiphop og rave – Der er i hvert fald garanti for, at der bliver fyret godt op for bassen, når de går på scenen: ”Hiphop på steroider”, som de selv siger.

Vi glæder os til at se dem på scenen! smile emoticon

Kl. 20 Donkey Sound synger Natasja.
Dancehall mestrene fra Donkey Sound er velkendte gæster på Nemoland. Pharfar – Fresh-I – Waffande og Kaka er solisterne foran det seje band. -Og så tager de altid venner med.

Dene gang er helt special, fordi Nemoland har bedt drengene om en aften med Natasjas sange, og hvem skulle ellers kunne gøre det.

Dette bliver en unik koncert, som skal opleves. Årets sidste.

Facebook event side https://www.facebook.com/events/1599756496968766/