Bambara på Loppen

Shadow on Everything, den tredje LP fra Bambara og deres første på Wharf Cat Records, er et afgørende skridt fremad for NYC-via-Georgia-trioen. Frontmand Reid Bateh, trommeslager Blaze Bateh og bassist William Brookshire har altid været fascineret af støj-rock og post-punk, og af bands som Swans og The Birthday Party og inspirationerne kulminerer på de nyeste numre på albummet Shadow on Everything som NPR omtaler som “smukke dynamiske mareridt.”

Bambara’s uforudsigelige liveset har gjort dem til et af New York City’s mest efterspurgte bands indenfor genren og de har imponeret støjpop-connoisseur Angus Andrew i sådan en udstrækning at han bad Bambara medlemmerne Reid og Blaze om at slutte sig til Liars som medlemmer på deres verdensomspændende turné i 2017. Derudover har Bambara turneret USA og Europa i vid udstrækning sammen med bands som Metz, Girl Band, APTBS, Algiers og mange flere.

Oplev Bambara live på Loppen den 18. oktober

HALV PRIS TIL BAMBARA FOR GÆSTER SOM HAR KØBT BILLET TIL IDLES PÅ LOPPEN DEN 8. NOVEMBER. (Fremvis din Idles billet i døren til Bambara og kom ind for kun 50 kroner!)

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 100kr.
Døre: 20:30 // Koncertstart: ca 21:30
Loppen.dk: http://loppen.dk/kalender/bambara
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

https://www.facebook.com/events/191681808184726/