Anonyme Melankolikere – The Tilbagefald (8 liveacts – musik i Byens Lys) lørdag 9 januar

melankolikere part2

Nu da julens angstprovokerende pinagtigheder ligger bag os og endnu et miserabelt år har sat sin sko i dørsprækken, er det atter blevet tid til at tage sidste års mindst begejstrede publikumsucces op, og vemodigt byde velkommen indenfor hos nogle af verdens-smertens mest dedikerede tilhængere: Anonyme Melankolikere.

Lørdag den 9/1 2016 kl. 20 kan du derfor, fra biografstolenes dybde i Byens Lys, opleve ikke færre end 8 forskellige liveacts i en perlerække af originale tårepersere, samt et par vildt kede af det DJ’s med en svedig samling sørgelige skæringer. Og selvom vi fået et større og endnu mere stemningsfuldt tilholdssted, så er prisen stadig kun en flad 50’er!

Så uanset om du længes efter sidste sommers grønne græs, romancen der aldrig fik chancen, eller blot et nyt liv; så giver Anonyme Melankolikere dig nu stedet hvor du hæmningsløst kan dyrke din melankoli i selskab med alle os andre livsnedere. Kom ked & tag dine venner med! Dørene åbner kl. 19.30…

;-(

Dj LoneLy: Med sin dedikerede og kompetente pladesamling af søbende hits vil Anonyme Melankolikere´s hus-Dj atter indtage den pinlige tavshed mellem bands’ene og delikat erindre os om hvor inspirende et knust hjerte kan lide med 33 omdrejninger i minuttet. Så husk at nyd Dj Lonely´s skratten med nålen når vi bliver ledt igennem melankoliens gemte, glemte og anerkendte repetoir under sceneskiftene.

Master Ertmann: Atter en gang kan Anonyme Melankolikere præsentere det filosofiske fænomen, Master Ertmann den Lærde. I aften vil han sætte stemningen med en vanvittig verbalisering af kontante konstateringer og spegede spekulationer som han har fanget i sit hjernespind ved Christianiasøens bred. Hvad er egentlig meningen?

Jelly Beans: I disse tider er det en menneskeret at være melankolsk uanset alder. Med de første bitre smagsprøver af bristede hjerter, og med den obligatoriske teenagedødsangst cementerer Jelly Beans i aften deres status som et kult Christiania ungdomsband når de ydmygt og udsøgt ulideligt giver deres ypperligste for ulykkeligheden i livet.

Surush: Hvis man har været ude i sommers ville man ikke tro at Surush nogensinde ville sænke armene af ren livsglæde, mindst af alt finde ham på plakaten til dette A.M.-arrangement, men i aften vil han lade dobbelt-regnbuen blive hjemme og tage os med ind i sin klang af verdens hjertets smerte. Tænk Jeff Buckley møder Bowie til en Queen-koncert.

Orm: Orm AKA Gunhild Øibakken Pedersen har med sin skandinaviske rodløshed og sarte hjemlængsel taget de første nordiske USA-immigranters sange til sig og vil med det bedste fra to svundne verdener give os nogle ømme fortolkninger plus et par af hendes egne sange. Tænk udsatte pionerer på den kolde, fremmede prærie med fygende sne udenfor bjælkehytten og kun hjemlandets musik som trøst…

Verden Sørgeligste Instrument: I anledningen af at Anonyme Melankolikere har fået et nyt tilflugtssted, vil en deprimeret delegation fra vores bedrøvede brødre i Det Vilde Vesten, komme og give os en sjælden mulighed for at opleve intet mindre end Verdens Sørgeligste Instrument. Stik den..!

Tommy & De Stride Strømme: Dette dugfriske folk-music projekt er søsat af sangskriveren Tommy Vadested, som i længere tid har vredet sin hjerne og ladet tankerne ulme til langt ud på ulvetimerne. Med guitaren som vidne og nærmeste ven, har han komponeret en række forunderligt vidunderlige sange, fulde af finurlige ordspil og elegant guitarføring. Tommy & De Stride Strømme udfordrer sjælen med historier fra hverdagen, og inviterer til fælles reflektioner over livet, med vippende fødder og skyggefulde drinks.

Søvnterapeuterne: Disse veteraner i tungsindig søvnløshed mestrer at sætte tempoet helt hysterisk ned når alverdens vægt rammer deres skuldre og kærligheden skal dissekteres. Så skynd jer langsomt i baren og fyld glassene, for med Mikkel Bajer på omvendt violin og Charlie Andersen på hofteholdt guitar har Søvnterapeuterne opskriften på en god gang selvmedicinering. Tænk pillefyldt Elvis der møder en ligeså pillefyldt Hendrix på violin ude foran Indkøberen.

Sally Vox: Fredsfortaler, Anarkist, Systemkritiker & Kærlighedskæmper – kasketterne er mange men passer alle perfekt når Sally Vox indtager scenen og tager ordet i sin magt. Med loop-station og sandhedsmikrofon, tager hun alles blad fra munden og puster med sine seje selvsnittede beats til humanitetens sidste gløder i en fremtid sort som graven. Her er plads til både balalajka og balaklava, så vær beredt når Sally Vox blæser dig omkuld.

De Tabte Børns Klub: Siden efterårs-nitten “Hej jeg hedder Joker, jeg er melankoliker” kom ud af sørgmodighedens hjørneskab, har Joker og Andy Benz været i helt nede i øvekælderen for at dvæle videre på stemningen til denne gangs Anonyme Melankolikere og har lovet endnu mere tung lyrik til endnu tungere bass. Tænk børn der bliver tabt på gulvet. Tænk de overlever og vokser op. Tænk de starter en klub. Tænk de starter et band. Tænk de spiller her i aften.

Dj Z: Denne aftens bitre ende bliver i selskab med en rigtig erfaren melankoliker, nemlig DJ Z. Opflasket med depressiv russisk litteratur i de bedrøvede bjørnes land, har Zhenya som voksen skiftet kålstuvning, vodka og brungrå arbejdsløshedkøer, ud med et liv i længselsfuld landflygtighed. Kom med ind i Z´s melankolske refugium og dans med til de ultimativt sørgeligste sange fra 60’ernes og 70’ernes soft rock & soul.

Misantroper velkomne!

Den sygeste nederen i byen!

K
o
m

o
g

s
l
u
k

e
t

l
y
s

i

m
ø
r
k
e
t
.
.
.

Facebook event side https://www.facebook.com/events/567689376720246/