Nemoland Søndagskoncert – TOBIAS RAHIM & ANDREAS ODBJERG

Så blev det alligevel rigtig sommer i år – Nemoland præsenterer Tobias Rahim og Andreas Odbjerg i slut august – 29/8 kl 18.00 og 20.00. De lempede Corona restriktioner har gjort det muligt at genoptage de populære Søndagskoncerter på Christiania efter mere end to års pause.
Vi glæder os helt vildt til igen at kunne mødes om musikken, der er fri entré til koncerten som altid, men vi vil bede dig købe dine drikkevarer hos os, så vi kan lave flere gratis Søndagskoncerter til næste år.

Søndag den 29/8 kan vi præsentere to super aktuelle artister på Nemoland, – artister som dårlig kræver en introduktion og hvis hits fylder på samtlige lister lige nu
.
Byd velkommen til:
Kl. 18.00: Tobias Rahim
Kl. 20.00 Andreas Odbjerg

Vi glæder os til at se dig på Københavns hyggeliste udendørs scene.

Du kan bestille bord på dagen i Bistro Nemo her: https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/index/2890/2 Og ellers bare kom i god tid og få en dejlig plads på vores bænke, eller på volden. Tag dit skrald og dine tomme flasker med ned igen, så passer vi på naturen sammen. Se mere på www.nemoland.dk 💛💛💛
Facebook event side

Byd velkommen til TOBIAS RAHIM søndag den 29/8 kl 18.00

En ny markant stemme i dansk musik, med bagagen fuld af unikke erfaringer: Tobias Rahim introducerede danskerne til reggaeton, så blev han popstjerne i Ghana og nu er han ved at gøre hele Danmark hooked, på hans forførende lyrik, varme euforiske lyd og fængslende visuelle univers. Med to P3’s Uundgåelige, prisvindene musikvideoer og udsolgt Store Vega på fire dage, er dansk-kurdiske Tobias Rahim godt i gang.

Med singlerne ”Costa Del Sol til København”, ”Jesus”, ”Dø I Norden” (ft. Suspekt) og debutalbummet og filmen NATIONAL ROMANTIK 2021 har Tobias Rahim for alvor slået sit navn fast, som et af de varmeste nye navne, der skiller sig ud fra mængden og viser en ny vej for dansk popmusik. Tobias Rahim skaber et rum, hvor han leger med ærlige følelser og et farverigt udtryk. Et rum hvor der både er plads til tabuer, politiske budskaber, fest, sex og ulykkelig kærlighed.

Tobias Rahims karriere startede som den ene halvdel af duoen Camillo & Grande. Sammen rejste de rundt i Sydamerika, opslugte kulturen og musikken, som de tog med hjem til Danmark, hvor duoen storhittede i 2014-2015 med sangene ”Gir Dig” og ”Røgsignaler”.

Siden begyndte Tobias Rahim at lave musik på egen hånd. Han tog til Ghana og opbyggede en karriere på den Vestafrikanske scene under aliaset Toby Tabu. Han optrådte på radio & tv og spillede koncerter side om side med afrobeat-stjerner som Stonebwoy og Wizkid.

Efter sine eventyr har Tobias Rahim konkluderet, at dét at skrive musik på sit danske modersmål, er hans ypperste kald. Og netop hans måde at jonglere med det danske sprog, bliver hyllet af hans voksende lytterskare.

Byd velkommen til Andreas Odbjerg søn. den 29/8 kl 20.00

At Andreas Odbjerg er et af Danmarks allerstørste sangskrivertalenter lige nu, kan man ikke fornægte. Han er en mester udi poppens verden.

Talentet er eksempelvis mundet ud i kæmpehittet, ”Paris” med Lord Siva og Malte Eberts, ”Rather Be”. Også Ankerstjerne, drew SYcamore, Ericka Jane, Elias Boussnina og Patrick Dorgan har det tilfælles at have nydt godt af Andreas’ lyriske formåen på deres udgivelser.

Singlen “Føler Mig selv 100” har Andreas Odbjerg selv oplevet succesen. Nummeret lå top10 på den danske airplaychart, og har været et kæmpe radiohit og streamingmæssigt har nummeret også været Odbjergs største succes til dato – så stor at den faktisk har rundet de 7.500.000, og nu er gået platin.

Andreas har yderligere med hans seneste single ”i morgen er der også en dag” taget Danmark med storm, og ikke mindst med omsorg. Han rammer lige ind i hjertet, og berører de svære følelser og ensomheden, som Covid-19 pandemien kan medføre, og bliver vores allesammens bedste ven. Sangen har også fået lytternes anerkendelse, og nåede førstepladsen på den officielle airplaychart.

Forrige single den fremragende ”Penge Ind Penge ud”. En smeltedigel af et nummer der leder tankerne hen på både disco og house, og som yderligere har været P3s UU.

Andreas er aktuel med sin debut EP ”Lance Armstrong” og en udsolgt debuttour.

Odbjerg siger selv om sin EP:

”Lance Armstrong er for mig symbolet på det det fulde menneske legemliggjort med alt hvad det indebærer af snyd, storhed, talent og gode intentioner – det er utopi at udgive et musikalsk værk der rummer det fulde menneske, men drømmen her var at lave noget der som minimum rummer mere end en ensidet Andreas Odbjerg.

Musikken er mig ud i alle afkroge fuld af både (Lances) storhedsvanvid, usikkerhed, grin og gråd. Især humoren har været vigtig for mig at få integreret, da det for mig kan virke som om at man som artist i 2020 helst skal være enten seriøs eller “for sjov”. Mit liv er begge dele og det er sangene også. Det handler om ikke at have nogle penge, men bruge dem alligevel, om at føle sig uendelig forbundet til et andet menneske, om ikke at ville blive voksen selvom man er fyldt 30 og ikke mindst om at give slip på den allestedsværende kontrol der så gerne vil farve ens valg.

Musikalsk er det organisk afstemt med tydelige tråde trukket tilbage til slut 70’erne og start 80’ernes disco og soul. Andre steder på EP’en er sounden mere introvert, uperfekt og minimalistisk ala King Krule og Frank Ocean.”