Nemoland Søndagskoncert #1 Nabiha & Djämes Braun

Så blev det alligevel rigtig sommer i år – Nemoland præsenterer to Søndagskoncerter i slut august – den 22/8 og den 29/8 kl 18.00 og 20.00.

De lempede Corona restriktioner har gjort det muligt at genoptage de populære Søndagskoncerter på Christiania efter mere end to års pause.

Vi glæder os helt vildt til igen at kunne mødes om musikken, der er fri entré til koncerten som altid, men vi vil bede dig købe dine drikkevarer hos os, så vi kan lave flere gratis Søndagskoncerter til næste år.

Denne søndag kan vi præsentere to kæmpe koncerter på Nemoland, artister som dårlig kræver en introduktion og hvis hits har været svære at komme uden om:

Kl. 18.00: Nabiha
Kl. 20.00 Djämes Braun.

Vi glæder os til at se dig på Københavns hyggeliste udendørs scene.

Du kan bestille bord på dagen i Bistro Nemo og Spisehaven her: https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/index/2890/2 Og ellers bare kom i god tid og få en dejlig plads på vores bænke, eller på volden. Tag dit skrald og dine tomme flasker med ned igen, så passer vi på naturen sammen.

Se mere på www.nemoland.dk

Husk også at der er Freetown Festival i september, hvor vi fejrer at Christianias fylder 50 år. Se mere på freetownfestival.dk