Udskydelse af Freetown Festival og sommerarrangement lørdag d 21.maj 2022

Kære Freetown Festival- gæst

Christiania og Freetown Festival inviterer til sommerarrangement lørdag den 21 maj 2022 med et antal musikscener og hygge. Arrangementet er en opvarmning til den længe ventede Freetown festival, som vi desværre må udskyde til 6. 7. og 8. juli 2023.

Programmet til festivalen i 2023 bliver til i samarbejde med alle vores fætre og kusiner af festivaler og kunstnerfællesskaber fra hele landet. Vi glæder os over, at så mange inspirerende og ligesindede har udtrykt interesse i at komme, bruge Christiania og vise, hvad de står for.

Vi vil styrke fællesskabet, kunsten, kreativiteten og Christiania vil fortsat være en platform for dette. Juli 2023 bliver derfor fortsat det kulturbrag, som er tanken bag Freetown Festival.

I løbet af de næste måneder vil vi fredag offentliggøre navnene på de festivaler og kunstnerfællesskab som har sagt ja til at deltage. Glæd jer.

Kan du ikke vente til 2023 så kom til gratis arrangement lørdag den 21 Maj 2022, hvor bla Strøm festival soundsystem vil fylde Månefiskerens have. Og andre steder vil der foregå andre skønne ting.

Allerede indkøbte billetter til Freetown Festival overføres til 6. 7. og 8. juli 2023.

Kærlighed til alle fra Freetown Festival.
Læs mere på freetownfestival.dk