THE MOONFIRES

The Moonfires er et nyt band fra den københavnske undergrund, med rødder der stikker dybt ned i gammel R&B og Soul, og deres inspiration bliver tydeligt hentet fra 60’erne og 70’ernes navne som The Esquires,The Chamber Brothers, Mandrill, The Meters og Blackbirds.

Bandleder Alex Puddu, har komponeret og produceret debutalbummet ’Black Sugar’, som udkom i 2015, med singlen ’Such a Bad Girl’ og b-siden ’You Got Me Funky’.
The Moonfires har spillet en del i Tyskland og på den danske musikscene og er ved at etablere sig som et af Danmarks mest interessante afrofunk og soul-ensembler. De har bl.a., med stor succes, spillet support til det amerikanske soul-band Lee Fields i Lille Vega.

Deres umiskendelige stil er så dreven og tæt at man ikke kan undgå at føle sig hensat til New York’s regnfulde gader, en nat i 70’erne.
The Moonfires har lige været en tur i studiet for at indspillet deres anden album som forventes på gaden senere dette år.

D. 12. august kan man for første gang nogensinde opleve The Moonfires nye numre Live, samt klassikere fra deres første plade, når de spiller på Loppen

The Moonfires er:

Duane Hobson: Vokal

Heidi Luke: Trommer

Gavino Congiatta: Bas

Mikael Fleron: Sax

lex Puddu: Guitar/Vokal

Massimo Fiorentino: Piano/orgel/synth.

Del med Facebookmail