Shiny Darkly at Loppen

Det er to og et halvt år siden Shiny Darkly sidst var på besøg på Loppen, og meget musik er løbet gennem åen siden. Bandet som udgav deres debutplade i 2014 er aktive og i konstant bevægelse. Den danske postpunk-trio har rocket scener i Europa og USA de sidste seks år, og indsamlet en god portion roser på vejen. NME blev efter mødet med Shiny Darkly, helt nostalgiske i deres omtale og sagde bl.a.; “Shiny Darkly somehow manage to recall everything great about the golden age of classic British post-punk” og den anerkendte UK-blog The Line of Best Fit, placerede de Københavnske dark rockers helt deroppe ved siden af genrens aller største ikoner; “Dark intensity of this calibre is a rare thing: Savages’ Jehnny Beth has it, Nick Cave has it, Suicide have it and based on the evidence we’ve heard so far, Shiny Darkly’s Kristoffer Bech certainly has it.”

Trioens nyeste single ”Lyfe” har netop haft præmiere på Soundvenue med en flot video og omtale af nummeret: Singlen leder op til et kommende album, som bandet selv har indspillet og produceret. Det byder på en ny og hel særlig lyd fra bandet. Forvent b.la. et virvar af rytmer, en tung dub bas, atmosfæriske flader og en fremtrædende vokal der gerne vil række ud efter din opmærkssomhed.

Albummet udkommer i starten af det nye år og i den forbindelse lægger Trioen vejen forbi Loppen til en releasekoncert D. 3. februar!

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 90kr.
Forsalg: http://burl.nu/ksdmf5
Døre: 21:00 // Koncertstart: ca 22:00
http://loppen.dk/kalender/shiny-darkly-0
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Del med Facebookmail