Noothgrush + Phrenelith at Loppen

Noothgrush blev dannet i ’94 og gik i opløsning igen 7 år efter, efter mange års samspil i forskellige konstellationer og et utal af split-releases med bl.a. Corrupted, Gasp, Agents Of Satan, Deadbodieseverywhere, Black Army Jacket, Wellington og Carol Ann. Bandet havde lokal succes i mange år, men valgte at ende samarbejdet efter en massiv tourné i USA og Canada i 2001.

Noothgrush fandt sammen igen et årti senere i forbindelse med en række releases af tidligere indspillet materiale. Bandet havde i deres pause i mellemtiden opnået en form for kultstatus blandt fans og endda udbredt deres fansskare til resten af verden. De seneste år har de turneret massivt I Europa og Japan og spillet en lang række anerkendte og undergrunds-festivaller, så som Maryland Deathfest, Heavy Days in Doomtown, Deadfest, 305 Fest, Power of the Riff Fest, Rrroooaaarrr Fest, samt headlinet talrige shows fra NY til San Francisco. Den anmelderroste kvartet indspillede i perioden ligeledes en split LP med japanske ”Coffins” på selskabet Southern Lord og en EP på selskabet Fuck Yoga, samt udgav et fuldlængde album.

Den 17. oktober kommer Noothgrush til Loppen og spiller efter eget request med Phrenelith!

Phrenelith er fra Kbh og spiller mørk, beskidt, nedtunet, råt dødsmetal med dobbel vokal. Deres debut plade “Desolate Endscape” har givet genlyd internationalt siden den blev udgivet på Dark Descent Records og Me Saco Un Ojo Records i maj i år. De har desuden tourneret Europa med Pissgrave (us) samt USA med Spectral Voice (us) og skal tilbage og spille metalmekkaet Maryland Death Fest i 2018. Helt klart et lokalt band der er på vej fremad! Sidste koncert på dansk jord i 2017, så gå ikke glip af sidste chance for at se dem i et stykke tid!

Tjek bandene ud her:
https://noothgrush.bandcamp.com/
https://phrenelith.bandcamp.com/

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Entré: 80kr.
Forsalg: http://burl.nu/8xygpk
Døre: 20:30 // Koncertstart: 21:30
http://loppen.dk/kalender/noothgrush
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Del med Facebookmail