Månegarm, Cruachan, Ereb Altor i København på Loppen

Hedninge fra Norden! Månegarm er på togt for at erobre Skandinavien! Sammen med Cruachan og Ereb Altor er Månegarm på tour og torsdag den 1. februar 2018 er det på Loppen i København!

MÅNEGARM: er et viking/pagan-metalband fra Norrtälje i Sverige, der så dagens lys første gang i slutningen af 1995. De var blandt de første til at introducere traditionelle instrumenter som violin og fløjte til deres musik og kan derfor kaldes en slags pionerer indenfor paganmetal-genren. Med en stærk og stor fanskare i hjemlandet, 10 fuldlængde-albums og utallige turnéer på CV’et er bandet klar til at indtage Norden.

CRUACHAN: er folk-metal fra Dublin, der startede helt tilbage i de tidligere 90’ere og har været med til at definere genren. Bandets navn kommer fra det arkæologiske sted Rathcroghan, og inkorporerer dermed den keltiske mytologi og folkemusik på en helt unik måde, der giver et særligt udtryk til bandets lyd.

EREB ALTOR: Vikingmetal-band fra Gävle i Sverige, der ikke er bange for at vise deres stærke indflydelse fra Bathory, og som sågar spiller næsten som en hyldest til Quarton og hans eftermæle. Deres lydlandskab er et mix mellem black, død og doom, hvilket ikke er overraskende, når man tænker på, at de deler 3 bandmedlemmer med doombandet Isole. Deres sjette album “Ulfven” udkom i starten af 2017, og indeholder meget elegante riffs.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Entré: 220kr.
Forsalg: http://burl.nu/3hodps
Døre: 20:30 // Koncertstart: ca 21:30
http://loppen.dk/kalender/m%C3%A5negram-tour
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Del med Facebookmail