Kvalitetstid på CCC: Phillip Devantier og Mikkel Rask

Christiania dørene op er tilbage og det er KVALITETSTID på byens hyggeligste venue!

Samme tid, samme pris og samme magiske fristadsstemning som har gjort Christiania Comedy Club et must for alle med hang til fristadens glæder og dansk comedy fra absolut øverste hylde.

Kom og oplev 2 klubfavoritter få ekstra god tid til at gøre deres ting, med shows der begge er et sneak-peak ind i deres efterårsturné, som vi nu giver klubbens gæster en forsmag på.

Del, deltag og vær glad! Bidrag til livekulturen og hjælp dine homies væk fra skærmen og ind i varmen ved at invitere dem til eventet, dele det på din væg og trykke deltage. Vi er født til at være LIVE!

HVAD? Vært Dennis Buchleitner 2 set med to klubfavoritter: Phillip Devantier og Mikkel Rask (beskrivelse i bunden)
HVORNÅR? Torsdag 15. februar
HVOR? Christiania Comedy Club
HVAKOSTERN? 50 kroner
CASHONLY? Ja,i både dør og bar
Vi CCC´s!

Mikkel Rask
Mikkel Rask – en af landets mest talentfulde komikere tester i dette show materiale til et kommende one-man-show. Temaet er fædre, sønner, og alt det imellem. Mikkel dykker med dette show for første gang i sin karriere ned i personligt stof og taler bl.a. om sin fars død. Ikke for at vække gråd, men latter af selv de mest alvorlige øjeblikke i livet.

Phillip Devantier:

… er en prisvindende komiker *!

I efteråret 2018 tager han på sin første turné med one man showet En Rigtig Mand?
Siden sin debut tilbage i 2012 har Phillip optrådt med nogle af landets største og dygtigste komikere og nu er det tid til, at han selv tager ud på landevejen og viser hvad han kan.
Showet handler om Phillips frygt for ikke at være tilstrækkelig som mand. �Der er lavet tv-programmer, undersøgelser og tusindvis af samtaler der handler om at være en rigtig mand, man hvad vil det egentlig sige og hvordan lever man med ikke at leve op til et eneste af de mange krav?
Inden skriveprocessen til showet gik i gang, havde Phillip optrådt over hele i landet i mere end 6 år og nu føler han sig klar til at få folk til at grine af/med ham omkring de ting som gør, at han er:
En Rigtig Mand(?)

*Han blev i 2011 kåret til ”Årets Fighter” i fodboldklubben Tårnborg IF
*Opnåede i 2016 og imponerende nok igen i 2017 at finde mandlen d.24 december

Del med Facebookmail