Gratis Yoga, international yogadag

International yogadag og velgørenhed

Yoga, yoga, mere yoga, og kirtan. Kom og join os til hygge, god karma, bhakti og lots and lots of Love…

VÆR SØD AT DELE MED ALLE DU KENDER, SÅ VI VIRKELIG KAN GØRE EN FORSKEL ♥

Kom og join os til international yogadag d.21 juni.

Alt yoga mm på dagen er gratis, men vi ville blive så glade, hvis du ville støtte organisationen, Gadens børn i Indien, en hjertevarm organisation med nogle fantastiske ildsjæle bag, der arbejde på at gøre livet bedre for hjemløse og udsatte børn, som bor på togstationen i Kolkata.

Om du giver 50 kr eller mere, er vi fuldstændig ligeglade med, bare du kommer og deler dagen med os. Alle undervisere mm arbejder gratis, og hver en øre går direkte til børnene.

Vi starter dagen kl 10.00 med yoga og slutter af med Kirtan kl ca 18.45-20.00. Der kan være ca 40 i salen og vi laver alt den plads vi kan, så alle kan være med.

OBS: Du skal huske din egen yogamåtte og props, hvis der er brug for det. Hvis du har en måtte som du ved du ikke kommer til at bruge mere, må du meget gerne efterlade den, da en anden kan bruge den på sagen, og vi herefter samler måtter ind til Uganda.

Vi har fået lov til at låne Rockmaskinen i Fredens ark på Christiania, lige på den anden side ligger cafe abegrotten, der laver den bedste kaffe både med soya mælk og ko mælk, lækker frokost mm, så der er ingen grund til IKKE at hænge ud hele dagen.

Indgang fra Bådsmandsstræde. Der vil være skilte mm, der leder dig direkte til destinationen, det tager 2 min fra du træder ind og du kommer IKKE forbi pusher street.

PROGRAM:
-10-11.15 Move as love – playful morning flow
Undervises på englesk og dansk
Kiri Weimann
-11.45-13.00 Yin – Give og modtage (Husk tæppe)
Pernille Hansen
-13.15-14.30 Partner yoga
Sofia & Mick
-15-16.15 Tilstede i nuet – Hatha Yoga
Lea Dalsgaard
-17-18.15 Bhakti slow flow – Let that shit go
Stinna & Niels Legêne & Ejsa
Undervises på englesk og dansk
-18.30-19.45 Kirtan
Stinna & Niels Legêne
Undervises på englesk og dansk

Kl 10-11.15 Move as love – playful morning flow

Dette er en selvkærlig og hjerteåbnende klasse, der hjælper dig med at finde ind til dit hjertes center og bevæge dig derfra. Vi arbejder med at fejre og acceptere den krop vi lever i og bevæge den med blødhed selvom sveden pibler frem på panden. Kom og få en lækker start på dagen.

Kl 11.45-13.00 Yin – Give og modtage

Dette er en yogatime der passer til alle niveauer, og er et perfekt supplement til de dynamiske og muskuløse Yang stilarter i andre motionsformer. I Yin Yoga praktiserer man blide stræk i længere tid, ca. 3-6 minutter, som praktiseres med en holdning af medfølelse og accept. Yin Yoga er rettet mod bindevævet i kroppen.

kl 15-16.15 Hatha Yoga – Tilstede i nuet

Dette er en time der via fysiske krævende stillinger, bringer opmærksomheden tilbage til kroppen og ind i nuet.
Efterfølgende vil du blive guidet ind i en velfortjent shavasana (afspænding)

17-18.30 Bhakti slow flow – Let that shit go

Dette er en yoga time guidet af stemme og sang. Det er her du slipper ideer om hvordan ting skal lyde og være, her du lader manta og chanting blande sig med de stillinger du blidt guides ind i, og måske her du åbner for din stemme og lader musikken føre dig dybere og længere ind i det stille sind.

18.30-19.45 Kirtan (Mantra chanting)

Kirtan er en del af Bhakti yoga traditionen. Kirtan åbner vores hjerte og efterlader os i en tilstand af fred, energi og skønt humør.
Please join us in celebration of life! You are welcome to brings all your friends and familiy. Together we will create the magic.

Hvis du vil vide mere ang program mm, kan du læse mere om eventet på www.Underground-yoga.dk, under ”tilmeld yoga”.
Læs her om organisationen http://gadensboern.org/

Vi glæder os så meget til at dele denne dag med dig og alle dine yogi venner. Jai ♥

Del med Facebookmail