Gonza-Ra, Aura Oyasumi + Snövit & friends, Mattis & Rahimic

Klubb EIGHTY8FORTY8 debuterar i Köpenhamn med Rap/Trap/RnB/Soul-evening och har plockat ner akter från Sveriges alla guldhörn. Malmö+Stockholm+Umeå=Loppen ♥ Pepp!!!

Gonza-Ra:
Random Bastards colombianska konung gästar Köpenhamn för första gången! Den etablerade Norrlandssonen har redan hunnit släppa två soloalbum, en handfull EP’s, och samarbetat med namn som Jaqe, Arvid Lundquist (Tjuvjakt), Kalle Gracias, och Ivory. Lägg till några miljoner plays på Spotify, ett dussintal musikvideos, häpnadsväckande gigs och en välförtjänt plats i ett av Sveriges starkaste rap-kollektiv. Ett självständigt, innovativt och kompromisslöst driv med glesbygds-vibe har gjort Gonza-ra till en av vår samtids mest unika rappare på bara några år.

Aura Oyasumi + Snövit, wi-fi & Greener:
Malmö-duon Aura Oyasumi (Vera Stiglund och Jonathan Jörnfalk) tar med sig Snövit, wi-fi och Greener till Christiania och sätter ord på lust, fantasi och livet. Slick, tung, och avskalad RnB med drömska texter på skånska som ger dig 808-harmonier á la DVSN//H.E.R//OVO. Öppnade åt amerikanska rapparen Le1f i oktober och har sedan dess hunnit med spelningar i både Stockholms- och Skåneregionen. Uppbackat av Snövit (tänk Ghostmane x Sailor Moon x SeshHollowWaterBoyz) & affiliates wi-fi och greener blir det riktigt jävla intressant.

Mattis:
Ädel och utmanande ordkonst från Stockholm till Loppen! Aktuell med hyllade debut-EP’n “Axel” som gästas av Broder John, Mi Liya och Blezz, kommer Mattis hungrig och färsk från Sverige-turné ner till Danmark och levererar insiktsfulla rimscheman som uppmanar till eftertanke. Har tidigare figurerat i rapduon Mindfellaz, och har nästan ett decennium på scen i bagaget. Har förutom spelningar runtom i landet också framträtt i P3 Ametist – En Kärleksartist På Svensk Hiphop, East FM Radio och Din Gata.

RAHIMIC:
Sanna Rahimic Sjunger/rappar/skriver/andas. I typ den ordningen. Sveper med rösten som hon önskar över elektroniska soul- och RnB-beats. Släppte singeln “Hela Världen” i december och kommer med nytt fräscht material över Öresundsbron i maj.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 135 kr
Förköp: https://www.eventim-light.com/dk/shop/5a30df1a5ab29a04b2b87234/en/event/5a9feeef2189ff04dd1f5eb7/
Dörr: 21:00 // Först akt: ca. 22:00
http://loppen.dk/kalender/klubb-eighty8forty8
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Del med Facebookmail