Flawless Victory / Crewneck / Alfredo92 / Cool Breeze

HEY HEY HEY

Discoteca Konkrèt præsenterer en ny række koncert/klubaftener, som vil finde sted i Operaens varme og eksotiske omgivelser. Til de forskellige liveprojekter inviterer vi DJs ind som spiller musik i alle genrer og universer. Ingen regler, ingen begrænsninger, kun gode vibes 💚

Første omgang vil være med Flawless Victory og Crewneck live + DJ sets af Alfredo92 og Cool Breeze 🍹

—————————————————————–

Flawless Victory er et nyt Kbh-band der bla. strækker referencer til Madchester dagene hvor Happy Mondays, Stone Roses og Primal Scream regerede. Samtidig er deres lyd krydret med klassiske Roland maskiner og Synthwave atmosfæriske pads. Et unikt take på fortid og nutid.

Crewneck er et soloprojekt med et langsomt lydunivers. Uddubbede tempo-rytmer og weirdo muzak percussion for det smidige dansegulv.

Alfredo92 er en del af det allerede sagnomspundne Twin Cities crew. Mandens pladetaske er en skattekiste, og kan indeholde alt fra funk-reggae postpunk til klassisk electro og house skiver.

DJ Cool Breeze er manden bag Klub2450 i Sydhavns grønne arealer. Altid klar på at fyre op med weirdo italo, prog-fusion, new wave og lignende.

Kom ind, dans, snak og lad hverdagen blive hjemme 💃
22 – 04
50 KR / kontanter og MobilePay

🌴🌴🌴

Del med Facebookmail