Exploded View på Loppen

Exploded View er et samarbejdsprojekt startet af den britiskfødte, berlin-baserede, tidligere politiske journalist nu musiker, Anika.

Efter at have spillet en række koncerter i Mexico med et backing lineup bestående af de lokale producere Martin Thillin, Hugo Quezada og Amon Melgarejo, opdagede Anika og hendes nye band-bekendtskaber en unik musikalsk kemi, de blev nødt til at fange på bånd.

Gennem deres tid i Mexico fandt bandet en ny lyd, der på mange måder er flere skridt væk fra den krautrock-inspirerede lyd, som har kendetegnet Anika’s tidligere udgivelser. Den nye konstellation betegner bandet selv som at have et lysere udgangspunkt rent musikalsk, end hvad der kendertegner Anikas tidligere ting, og derudover er alt bygget op omkring improvisation som inspiration. Anikas karakteristiske og dragende Nico-inspirerede vokal er stadig et stærkt element i det samlede musikalske udtryk. Exploded Views debutplade fra 2016 blev optaget med den legendariske 8 spors-båndoptager, Tascam 388, og alt som er indspillet på pladen, er live, improviseret og ”first takes only”.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 75kr.
Døre: 20:30 // Koncertstart: ca 21:30
Loppen.dk: http://loppen.dk/kalender/exploded-view-0
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Del med Facebookmail