Dobbelt Reggae Release: One More Than 12 & Total Hip Replacement

Foråret er på vej, og det betyder, at gadens musikanter endelig kravler ud af deres vinterhi og fylder købstaden med vuggende toner og smittende spilleglæde.
Kom med indenfor på Operaen på fristaden Christiania, når Tesla Music kan præsentere to af de mest spændende og fremadstormende navne på den danske reggaescene:

ONE MORE THAN 12 har trods deres unge alder været en del af reggaemiljøet i en årrække. Fra deres første koncerter på store og små scener har de fået begejstrede følgere, og opmærksomheden blev kun øget da de udgav deres debutalbum ”Dust and Sand”. Siden har det store orkester med de store hjerter kun styrket deres fællesskab, og det kommer nu til udtryk i to nye singler, som de fejrer release for på denne aften.

TOTAL HIP REPLACMENT er det nye store aarhusianske reggaehåb, som allerede har været vidt omkring i ind- og udland. Udover en stor popularitet i hjembyen har de optrådt så forskellige steder som et TV-program i Ghana og som opvarmning for det legendarisk australske band The Cat Empire, og de har allerede spillet over 150 koncerter. Denne weekend er helt særlig for Total Hip Replacement da deres debutalbum “Wonder Why” udkommer. Koncerten på Operaen vil således være bandets københavnske release-event og Total Hip Replacement vil spille et helt nyt sæt med sangene fra albummet.

Kom og hør hvordan det lyder når cremen af den danske reggaeundergrund slår pjalterne sammen.

One Love!

Del med Facebookmail