Celebration Records Labelnight 2017 – Loppen, København

Loppen og Celebration Records præsenterer et lille udvalg af kunstnere fra Celebration Records.

De første 50 betalende gæster gennem døren får en lille goodiebag med udvalgte Celebration Records udgivelser med hjem.

DEATH MACHINE:
Death Machine er inspireret af den traditionelle amerikanske folkrock, og 80’ernes atmosfæriske sci fi-lyd. Death Machine er for fans af Bon Iver, Murder og Choir Of Young Believers. Deres nummer Bleak har de seneste måneder været blandt de mest spillede numre på P6 Beat.
LYT: http://spoti.fi/2fUM7lv

Burning Velvet:
Burning Velvet fungerer som det musikalske output for singer/songwriter Nicolai Wøldike Schmith. Han holder til i Svendborg og spiller han rå og upoleret lo-fi americana. Hans debutalbum Night Light / Slow Grass udkom i Tyskland den 24. marts. Denne aften tager han bandet med og man kan forvente at der bliver gået til stålet og skraldet igennem.
LYT: http://spoti.fi/2fBChbq

Dirty Old Town:
Morten Christensen arbejder i øjeblikket på sit tredje album under aliasset Dirty Old Town. Siden debuten har han og bandet spillet et hav af koncerter i ind- og udland. Bliv forført når han inviterer dig indenfor i sin verden af americana og alt. country med stærke sange, som kredser omkring forlist kærlighed, den uoverskuelige vished og troen på en bedre fremtid.
LYT: http://spoti.fi/2wZZpmB

Stranger The Horse:
Bandet spiller hjemmedyrket roots musik inspireret af bl.a. Ry Cooder, Tom Waits, Bob Dylan, Neil Young og The Flaming Lips, så vel som country, punk og en række mexicanske bands. Stranger The Horse spiller deres hjemsøgende smukke sange pakket ind i rock’n’roll energi, de grænseløse klange fra verdensmusikken og vokal harmonier der sidder lige i skabet. Specielt live kan du forvente et rytmisk, dragende, fængende, mærkeligt og alligevel genkendeligt univers.
LYT: http://spoti.fi/2xFEtTI

Koncerten er arrangeret af Celebration Records
www.celebrationrecords.dk

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré 100kr
Døre 21.00 Koncert 22.00
Billetter http://burl.nu/zcz1bu
http://loppen.dk/kalender/celebration-records-labelnight
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Del med Facebookmail