Birds Happen på Torsdagscafé / Thursday cafe

Toprsdagscafé / Thursday Cafe presents:

BIRDS HAPPEN
Birds Happen is a Copenhagen-based acoustic indie/folk trio with crystal-clear voice harmonies that bring to mind folk songs and troubadours both Celtic, Nordic and Western. Bird Happen deliver their tender and powerful melodies with captivating grace and precision.
Asger Baagøe – bass, vocals
Signe Haupt – vocals
Nadja Thorbek Uldall – vocals, ukulele
https://www.facebook.com/birdshappen/

//Cafe is open 19-24
//Music from about 20
//Free entry
//Cold beer, hot tea & coffee, homemade punch, cake and hygge

Del med FacebookmailCommon Kings på Loppen

Common Kings’ eklektiske sound stammer fra medlemmernes musikalske opvækst, hvor det tydeligt kan høres, at musikere som Van Morrison, Stevie Wonder, Gypsy Kings og Earth, Wind and Fire har været i heftig rotation på pladespilleren. De mange inspirationer kulminerer i en vifte af hovedboppende beats med masser af feel good-vibes, og gruppen har siden 2011 leveret fænomenale pophits proppet med indflydelser fra rock, reggae og soul.

Den legesyge og let gakkede tilgang til musikken bringer Common Kings med på scenen, når de leverer opløftende liveoptrædener, der formår både at være laidback og upbeat. Forsanger Sasualei “Jr King” Maligas passionerede og altomfattende soulvokal fuldender Common Kings frie og utrættelige energi og garanterer en fest, hvorend de befinder sig.

Debutalbummet “Lost in Paradise” udkom i marts 2017 og byder på en lang række sjælfulde reggaetracks, der nok skal få gulvbrædderne til at vugge på Loppen.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Entré: 90kr.
Forsalg: https://www.eventim-light.com/dk/shop/5a30df1a5ab29a04b2b87234/da/event/5a71b122e0c91704d20c96f6/
Døre: 20:30 // Koncertstart: ca. 21:30
http://loppen.dk/kalender/common-kings
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Del med FacebookmailElectric Eye på Loppen

Det er kun lidt over et år siden Electric Eye udgav deres andet album ”Different Eye”, og kun otte måneder siden deres livealbum ”Live at Blå” udkom, men allerede nu er Electric Eye på banen igen. Klar til at hive dig ind i en hvirvelvind af psykedeliske og hypnotiserende rytmer.

Electric Eye har rejst verden rundt og spillet koncerter i bl.a. USA, Japan, Tyskland, England og Danmark. Koncerterne har været omdrejningspunktet for bandet de sidste år, og ikke uden grund, det er nemlig live man virkelig ser Electric Eye’s fulde potentiale. Electric Eye har hevet alle koncerterne, alle erfaringerne, og en masse nye numre med i studiet for at lave en ny plade, som lyder som en perfekt balance mellem acid prog, etno jazz, old school hiphop og den velkendte Electric Eye lyd. Den nye plade, ”From The Poisonous Tree”, udkom i november 2017 til store roser hos de psyche-glade anmeldere, og til marts skal vi hypnotiseres på Loppen.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Entré: 70kr.
Forsalg: https://www.eventim-light.com/dk/shop/5a30df1a5ab29a04b2b87234/da/event/5a38f89c49bcec04af2ab9bb/
Døre: 21:00 // Koncertstart: ca 22:00
http://loppen.dk/kalender/electric-eye
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Del med Facebookmail

Saturday Night Fever

MINE DAMER OG HERRER

Så er det NU lørdag det går ned med 100% 70`er Disco på månefiskeren, så på med danseskoene og find dit 70èr Disco gear frem, så disker vi op med stemningen, musikken og lysene.
Vi glæder os så meget, til at give den gas med jer.

One love Mooncrew

Del med FacebookmailAnders & Riisfællesskabet, Svartmálm, Son of Fortune og Bartal

For mange er Rigsfællesskabet ikke noget de tænker meget over. Ikke ud over når dronningen fumler med sine notater og sender sine varme tanker til Færøerne og Grønland i sin nytårstale. Hvad mange ikke ved, er at der er et stærkt musikalsk bånd, netop mellem Færøerne, Grønland og Danmark. Til marts slutter en gruppe af nordatlantiske bands sig sammen og tager på tourné til Grønland.
Inden de drager nord på, slår fire af de dansk/færøske bands vejen forbi Loppen for en aften, hvor de vil give København en forsmag på, hvad der få dage efter kan opleves nord for Antarktis. Som følger:

Anders & Riisfællesskabet er noget så sjældent som et krydsatlantisk samarbejde mellem nogle af rigsfællesskabets fineste musikalske kræfter.
Sanger og sangskriver, Anders Riis, har tidligere udgivet tre fuldlængde album med bandet Southern Gothic Tales.

I slutningen af 2017 udgav Anders Riis sit første dansksprogede soloalbum “Alt Væk”. Det er et album der er skabt i samarbejde med en gruppe færøske musikere der normalt udgør backingband for sangerinden Konni Kass.

Til at producere albummet og binde de kryds-atlantiske tråde sammen, hyrede de den legendariske producer og guitarist, Jens Runge. Det er resulteret i albummet Alt Væk, der har forenet Anders Riis’ poetiske sange med Jens Runges fornemmelse for drømmende pop og den unikke færøske sound.

Bartal er kendt fra duoen Bartal & Gudrun, der I 2014 udgav albummet “Vönin Er”, og spillede inden da i bandet, Bet You Are William. På Loppen kan Bartal opleves solo og med nyt og eget materiale.

Bag navnet, Son of Fortune, gemmer sig en af Færøernes mest anerkendte musikere. Nemlig artist, producer og studieejer, Benjamin Petersen. Benjamin har tourneret med færøske Teitur og Eivør, men har også spillet med internationale legender som Larry Gatlin og Kris Kristofferson.

Benjamin udgav i 2014 pladen Ave sammen med digteren Petur Pólson, som høstede hele fire Faroese Music Awards.

Færøerne har, lige som sine nordatlantiske naboer, en stolt tradition for metal musik og ikke mindst den sorte af slagsen. Aftenen sluttes derfor af med et black metal brag af bandet Svartmálm. Et af landet nye og absolut mest progressive bands. I 2016 spillede de anmelderroste koncerter på både Spotfestivalen, og på den legendariske Wacken festival, og nu er det så Loppens tur til at opleve deres ceremonielle sound, som vel bedst kan beskrives som langsomt storslået doom, forenet med ambient lydflader, og hurtige black metal pisk.

Kort sagt sluttes aftenen bogstaveligt med et brag!

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 80kr.
Forsalg: https://www.eventim-light.com/dk/shop/5a30df1a5ab29a04b2b87234/da/event/5a7c2d00f2d73504da3bd1d8/
Døre: 21:00 // Koncertstart: ca 22:00
http://loppen.dk/kalender/anders-riisf%C3%A6llesskabetsvartm%C3%A1lmson-fortunebartal
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Del med FacebookmailBalagan #4 with Balkanholdet ft Bjonko Stosic & El Universe

BALAGAN proudly presents the fourth installment of ever-going party! We have again invited two original and talented bands creating in the space of East European traditional music, peppered up with an Balkan and world beat afterparty.

EL UNIVERSE
Equipped with a wild outta-space signature keyboard, El Universe delivers the most psychedelic fusion take on the Balkan and South European music you ever witnessed.

BALKANHOLDET with Bjonko Stosic [MK/DK]
Balagan is proud to host this special edition of one of the most prominent bands of the Nordic Balkan scenes: BALKANHOLDET with Bjonko Stosic. Known both for arrangements of traditional melodies and own compositions, they deliver powerful folk in a fresh clothing led by Bjonko’s magic clarinet.
Bjonko is a DMA World-laureate and has played among other places, at Smukfest and Northside,

Late night DJ JIVIN
Jivin has served as a house DJ for numerous Russian New years and has developed a touch for a steady wild afterparty mode.

DJ Z
House DJ Z will be warming up with her collection of Ukranian folk, Russian ska and Spanish klezmer with a good share of the most danceable Balkan music.

Del med FacebookmailSKAK på Christiania!

Christiania tilbyder skakspillere en ugentlig skakaften!

Det foregår i Operaens Store Sal hver onsdag klokken 19.00. Det koster 25 kr at deltage i aftenens
turnering. Der er røgfrit spillelokale, men rygemuligheder i baglokalet.
Der er ikke mange af os der spiller et super godt skak! Det gør du sikkert heller ikke, men du er
hjertelig velkommen. Vi taler pænt til hinanden og har gode hensigter!
Mvh. Christianias Skakklub. På klubbens vegne Bjarne Luftkastel

Christianias Skakklub
Turneringsskak
Operaens Store Sal
Alle onsdage kl. 1900
Tag en kammerat eller to med, eller kom alene.

 

Del med FacebookmailENA (JP) + Mana Pool på Loppen

ENA har i mere end 10 år været en prominent figur i Tokyos elektroniske undergrundsscene, hvor han som producer og dj har udfordret genrer både på sine udgivelser og dansegulvet.
Hans lyd er inspireret af tidlig drum & bass, rave-kultur og abstrakt hiphop, og han er især anerkendt for sine skarpe produktionsteknikker og store auditive dynamikker.

Hans udgivelser på 7even Recordings, Horo og Latency, der er kompromisløse, fremadtænkende og unikke i deres udtryk, har skabt international opmærksomhed og medført samarbejder med ligesindede kunstnere som Felix K og Rashad Becker.
Som dj spiller han jævnligt på nævneværdige klubber i Tokyo som Unit, Contact, WWW og Club Asia, samt på undergrundssteder som Forestlimit og Soup. Han har turneret gentagne gange i både Japan og Europa, og spillet på festivaler som rural, Fibre, Mapping og Sun and Bass.
Når han er i Europa har han base i Berlin, hvor han efterhånden er blevet en fast del af programmet på Berlin Atonal, og i april spiller han 4D-koncert, på et særligt bygget lydsystem, på det nye, eksperimenterende venue MONOM.

Den 28. marts kan du opleve ham live på Loppen, og vi er stolte af at kunne facilitere hans danske debut og lægge intime rammer til en af hans altid hypnotiske koncerter!

https://www.facebook.com/enamusictokyo/

MANA POOL består af Hasse Bruun, Frederik Gudmundsen og Sebastian Garst Kropp. De sidste 6 år har de eksperimenteret med at programmere elektroniske lyde, der interagerer med akustiske og analoge instrumenter, på en måde så både maskiner og instrumenter får lov at være legesyge og organiske.

De tre unge, men garvede, musikeres baggrund i jazz anes i musikken, der både er komponeret og improviseret, med varierende udgangspunkter og ud fra forskellige koncepter. Stemningen spænder fra stille atmosfærisk, til intensive, beat-orienterede universer.

https://www.facebook.com/Manapoolmusik/

OCDJ, også kendt som Jonas Sjøstedt, er en del af kollektivet Musik Loppen, men han er også producer og dj med en forkærlighed for IDM og mørke, ambiente lydflader.
Denne aften finder man ham bag dj-pulten, hvor han vil sørge for lydsiden før og efter koncerterne.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 75kr.
Doors: 20:30
Loppen.dk: http://loppen.dk/kalender/ena
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Del med Facebookmail