SKAK på Christiania!

Christiania tilbyder skakspillere en ugentlig skakaften!

Nu startes der op i Gallopperiet. Det bliver en røgfri skakklub. Det foregår hver onsdag klokken 1900 – 2400 med mindre andet nævnes. Det koster 25 kr pr spilleaften til lejemål. I mellemtiden er klubben blevet formaliseret og der er kommet vedtægter og en bestyrelse. Detaljerne kan ses nedenfor!
 
Det skal også nævnes, at der spilles skak på Månefiskeren. Der er kommet en digital ratingliste hvor alle starter fra 1200. Interesserede skal kigge efter skakspillere.
 
Christiania 27 marts 2018
Vedtægter for Christiania Skakklub. 
Christiania Skakklub er stiftet. Bestyrelsen består af to Christianitter, samt en til flere personer udefra. Bestyrelsen konstituerer sig selv. En formand, en kasserer og en til flere bestyrelsesmedlemmer. Bestyrelsen træffer så vidt muligt sine beslutninger i enighed. I tilfælde af at enighed ikke kan opnås er formandens stemme afgørende. Bestyrelsen er selvsupplerende. Stifterne/bestyrelsesmedlemmerne kan invitere personer, som har interesse for skak. Spillere og gæsterne skal følge de anvisninger stifterne/ bestyrelsesmedlemmer angiver.
 
Christianias Skakklub er ikke en klub i gængs forstand, men er en facilitet, en mulighed, hvor skakelskere kan komme og spille skak på Christiania, i de rammer Christiania Skakklub stiller til rådighed. Formålet er at skabe arrangementer med interesse for skakspillet som sådan og for skakspillere. 
 
Spillere betaler ved tilmeldingen til en spilleaften, et beløb der minimum dækker Christiania Skakklubs omkostninger. Bestyrelsen fastsætter beløbets størrelse. P. t. 25 kr. pr. aften. Christiania Skakklub har ikke til formål at ophobe økonomiske midler. 
 
Faciliteter: Christiania Skakklub lejer sig ind i lokaliteter hvor aktiviteterne foregår. I øjeblikket har Christiania Skakklub et lejemål i Gallopperiet, Christiania. Lejemålet er alene knyttet til formanden – Bjarne Maagensen – der har autoritet over lokalet fra kl. 1900 til 2400. I tilfælde af formandens fravær overdrages myndigheden til en af de øvrige stiftere/ bestyrelsesmedlemmer. Christiania Skakklub skal, jævnfør egne regler og aftalen med udlejer, være ude af lokalerne senest kl. 2400.
 
Christiania Skakklubs materiel: Pokaler, brikker, brætter, skakure og øvrige materiel er tilvejebragt ved donationer fra mange personer. Materiellet er Christianias ejendom. Materiellet overdrages i Christiania Skakklubs varetægt.
 
Rygeregler. Christiania Skakklub er en total røgfri skakklub. Overtrædelse af denne regel medfører udelukkelse fra klubben. 
 
Skakregler: Christiania Skakklub opererer i overensstemmelse med internationale skakregler som de er formuleret af FIDE og Dansk Skak Union. 
 
Praktiske arrangementer: Christianias Skakklub har en forårssæson og en efterårssæson. Der er en sommerturnering, “Christiania Skakklubs Åbne Skakmesterskaber”. Der er en lokal vinterturnering, “Christiania Skakklubs Klubmesterskab”. Christiania Skakklub stiller to pokaler til rådighed. 
 
Christiania Skakklub har principielt en “selvkørende” daglig organisation. Daglig planlægning af klubaftenerne: Lokalerne, i øjeblikket Gallopperiet, Christiania, åbnes klokken 1900. Fra klokken 1900 til 1915 tilrettelægger bestyrelsen og tilmeldte spillere i fællesskab aftenens forløb med mindre andet allerede er planlagt. Christiania Skakklub bruger ingen andre spilformer end skak.
 
Turneringernes løbende resultater danner baggrund for Christiania Skakklubs styrkeliste, der er en rating rangliste efter gængse regler i overensstemmelse med FIDE’s og Dansk Skak Unions regler. 
 
Et bestyrelsesmedlem smækker døren og forlader lokalet inden klokken 2400. 
 
Ved Christiania Skakklubs ophør i Gallopperiets regi overdrages materiel og eventuelle økonomiske midler til en videreførelse af klubben i andet regi på Christiania. Ved et endeligt ophør overdrages materiel og eventuel økonomi til Christiania til uddeling blandt Christianias sociale institutioner.

 

Del med Facebookmail


Danser Med Drenge – Den Grå Hal

AMAGER BIO ON TOUR

Koncerten er i Den Grå Hal da Amager Bio bygger om

#amagerbioontour

___

Der er efterhånden mange koncertgæster, der kalder Danser med Drenge for Danmarks bedste liveband. Det er der en grund til, og denne grund bliver åbenbar, når man oplever “Skrål … !”. Der er en sprudlende stemning ved koncerterne, som har karakter af syng-med fester, hvor publikum skråler højt med på de kendte hits – ikke mindst når de inviteres med på scenen for at agere publikumskor bag sangerinde Rie Rasmussen.

Med sangene fra det sidste album fra 2015, Det handler om penge, har Danser med Drenge føjet endnu et par sange til sit store hit-katalog, som mange danskere efterhånden har lært at kende:

Hvorlænge vil du ydmyge dig? – Er der nogen i himlen? – Aldrig undvære dig – Grib chancen – Rejs dig op & kom videre – Kære lillesøster – Læn dig tilbage – Kolde hjerter – Tag godt imod ham

Alle de gamle hits er også på sætlisten i 2018, sammen med flere nye sange, bl.a.: Velkommen Prinsesse og titelsangen fra det seneste album Det handler om penge, som fans’ene har godkendt.

Del med FacebookmailJon Hopkins (live) at Den Grå Hal

smash!bang!pow! præsenterer:
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Billetsalget starter fredag den 9. marts kl 11 via Billetlugen.dk.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Jon Hopkins (live)

Disclosure. Brian Eno. David Lynch. Moderat. Det er blot nogle af den lange række af prominente navne, som den engelske producer og musiker Jon Hopkins har arbejdet sammen med i løbet af sin karriere. Men den soniske troldmand fra Surrey kan også skabe musikalsk magi på egen hånd. Det bliver der mulighed for at opleve, når han fredag den 12. oktober 2018 bringer sin elektroniske festmaskine til Den Grå Hal på Christiania.

38-årige Jon Hopkins var allerede lidt af et musikalsk vidunderbarn fra starten. Da han var 12 år blev han optaget Royal Collage of Music i London, hvor han spillede klaver og dyrkede sine klassiske helte Ravel og Stravinsky. Et par år senere blev han fanget af elektronisk musik og begyndte at MIDI-programmere på sin første computer – den klassiske Amiga 500. Som 15-årig havde han sparret nok penge sammen fra pengepræmier, han havde vundet ved klaverkonkurrencer, til at han kunne købe en Roland-synth. På den begyndte han at skabe sine første elektroniske kompositioner.

Siden har Hopkins fået stor anerkendelse for sin hyperæstetiske kompositioner, der bevæger sig inden for den elektroniske sfære, i grænselandet mellem ambient, IDM og moderne klassisk. Og så er han som sagt en eftertragtet herre. Han har blandt andet samarbejdet tæt med electronica-pioneren Brian Eno og ved flere lejligheder siddet i produktionsrummet for popsværvægterne Coldplay. Foruden de mange fremtrædende kollaborationer har den alsidige brite også udgivet fire kritikerroste album med smukt dvælende electronica i sit eget navn, hvoraf det seneste »Immunity« fra 2013 blev nomineret til den prestigefylde Mercury Music Prize.

Live er Jon Hopkins en langt mere udadvendt performer. Det har han demonstreret med store shows på blandt andet Glastonbury, Madison Square Garden, Sónar og i Londons store O2 arena. Her bringer han den ekspressive basfest som bringer både krop og sjæl op på kogepunktet.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Jon Hopkins live @ Den Grå Hal
Fredag den 12. oktober kl. 21
Billetpris: 250 DKK (+ gebyr)
Billetlink: http://bit.ly/hopkins18
Billetsalg fra fredag den 9. marts kl. 11
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Del med Facebookmail