Vadesteds festival (Gratis)

Igen i år prøver vi at overgå os selv. Det legendariske undergrundsbal er tilbage!

Vi fylder haven
Fredag d. 1. August fra 16 til 03
Lørdag D. 2. August fra 16 til ??

Det bliver endnu vildere og endnu flottere. Der vil være mad, kage, sprut, smøger, friske drikke og øl så det står ud af begge øre.

Undergrund, musik og mennesker i alle størrelser og i stride strømme.

Vi fejrer det at tænke selv, og evnen til at lave alt ud af ingenting.

Musik hele dagen – begge dage. Hele natten lørdag!

Hold dig til, hvis du vil opleve dine yndlings-lokale-musik-helte eller lignende. Officielt program med spilletider er først i jeres hænder fredag kl. 16 ♥♥♥

Mød blandt andre:

Unkwon
DANGHERA
►Natkat
Sweet Tempest
►Kong Zulu’s Lovechild Company
►Dødens Gardarobe
Kapow Collective
BABY DUKA
►Mongol
WhoAreYouPeople?
►Anna Wærum
The Sleeptherapists // Søvnterapeuterne
Sally Vox
►Jokke + Renata
►Gram
+ meget andet!

Vi glæder os til at se jer!

Ps Har du på een aller anden måde mere tid og vil du læse en gæsts anmeldelse af festivallen 2013, så check it (som Jimmiee ville sig’):

“Ved musikscenen (til venstre for den) var der et forhøjet plateau – hvor folk sad – med et bål placeret på en stensøjle. Dér stod en overentusiastisk manisk fyr som sendte sine grønne laserlys
mod 4 spejl-diskokugler, der reflekterede de vilde vibrerende brede stråler gennem røg og damp hen over publikum på dansegulvet til lyden af MC Black Daniels og Alvaro, som fyrede det vildeste über-hypede-pumpede melodiske Drum’N Bass af for fuld udblæsning. Stemningen og dansefolket på dansegulvet/jorden var på dette tidspunkt intet mindre, end eksplosivt ekstatisk!! Total elektrisk die-hard hardcore overkill soundgasm in hyperspace! Simpelthen ubeskrivelig superlibido og
sitrende livsfryds-begejstring extraordinaire – heftigere end nogen oplevelse på Roskilde Festival ever! [2]

Nye gæster på dette tidspunkt (ved 2-tiden), der kom ned ad hovedtrappen i én lind impressionistisk strøm, var nærmest mundlamme, for deres ansigtsudtryk afspejlede, at de var – positivt – (sub)kultur-chokerede, mens de i vantro slowmotion ned ad trappen bevidnede dette
musikalske toppunkts-overdrive af Black Daniels/Alvaro, samt de surrealistisk positive bølger af sydende begejstring fra det dansende publikum.

And it was Jampacked with party people! Dette var også ‘anmelderens’ clairvoyante og aura-skuende vens indtryk, der medmåbende
oplevede, at dette ovenfor beskrevne moment var lysende unikt unikt – no fucking kidding! (ikke at man skal være clairvoyant for at kunne se det!).

På flere tidspunkter under festen havde nærværende ‘anmelder’ det, som var han med i en krydsning mellem en Californisk kultisk partyscene fra en Philip K. Dick-roman, et adventure afterparty i L.A., en Federicco Fellini film, og en art alfe/elver-forsamling i Ringenes Herre!

Beyond insanity viiiillldt, nærmest kosmisk!

De akashiske historiearkivarer må have noteret sig dette specielle moment, og indskrevet en ekstra fodnote i Akasha-arkivet denne aften* Det var som om, at der var åbnet en portal til et højere åndeligt interdimensionelt kollektivt energifelt, der som ‘overbygning’ på den spilkogende livsfryd af mennesker ‘forneden’, vibrerede I luften som et modsvar/pendant til menneskene på Vadestedet!

Der er meget meget meget mere, men jeg kan umuligt beskrive det med andet end dette korte snapshot, for til sidst var jeg desværre for fuld, hvilket gjorde mig uskikket til at vandre mere omkring – jeg kunne derfor ikke opfatte meget mere i denne hjertevarme og ufattelige Twilight Zone, så jeg gik ved 3-tiden (til min store ærgelse).

Intet kunne måle sig med det. Café kusse latte-, Comahavn & Pop Bimbo røvhuls-mentaliteten; Yuppierne i uge 29, m.fl., er som blege meningsløse, ubetydelige sjælløse skygger (ingen sammenligning
overhovedet). Der var i Vadestedet så mange kreative, smukke, og kærlige mennesker, bands, musik, eventyrlige stemninger, situationer, dekorative effekter, steder, hændelser, m.m.m., at jeg umuligt kan yde denne 2-dages fest med det beskrevne her, retfærdighed. Der var flere fester på én gang I Vadestedets multi-venue. Og I disse dage, hvor der var +27 graders skyfrie solrige dage, var det ekstra magisk. Der var øjeblikke som var kosmiske!

Thank you, Vadestedets beboere! Jeg håber I øvrigt, at Vadestedet ikke bliver præget af Andy Røvhuls (Warhol)-ukulturen, hvilket ofte sker snigende ved vedvarende og tiltagende succes af noget så stort og originalt! Jeres fest er usigelig smuk – protect it! Best party ever in DK!
Vildt. Superflow og super-afterglow. Fabelagtigt. Fænomenalt. Ultra über-ekstravagant. Eventyrligt.
Festernes fest. Fremtidsfesten. Kultisk. Paradisisk. Legendarisk. What can I say? Beyond Californian
cutting edge – mega monster monumentalt manisk motherfucking magisk outside The Matrix! [3]”

– in Gratitude, D

[1] Jeg var ikke på andet end alkohol overhovedet (det farligste stof ifl. den største videnskabelige undersøgelse af stoffer nogensinde – ‘DR3 på stoffer: Alkohol er det farligste rusmiddel. Det viser nyere
britisk forskning’ – Danmarks Radio, 29. april 2013

[2] Selv om nogle påstår, at livets allerhøjeste øjeblikke ikke findes i sensationernes rus og livets astrale brøl og drøn, er disse oplevelser alligevel absolut obligatorisk MUST-experiences in life – selv ifl. vores åndsaristokratiske avangardist i DK, bevidstheds(lands)træner, Jes(us) Bertelsen!

[3] Hvis du er en af dem som synes, at denne beskrivelse er gakkeligak, for overdrevent excentrisk positiv eller konstrueret, er det velsagtens fordi, at den enorme rejoice og mystiske oplevelse – som ‘anmelderen’ og hans clairvoyante ven havde I overmål – mangler!

* Akasha-arkivet indeholder al viden om menneskelig erfaring og historie i kosmos. Det kan beskrives som et slags bibliotek, som visse clairvoyante er i stand til at kontakte – man kunne kalde det kosmisk perfekt hukommelse med alle detaljer, tanker, følelser, handlinger, m.m., registreret I æteren forever and ever.

Vi glæder os til at se jer!
Læs mere på facebook event siden https://www.facebook.com/events/282582325257928/

vadested

Del med Facebookmail