Uzupiz-Christiania-Hirvitalo Caravan Project

Et samarbejde mellem finske, littauske og christanitiske kunstnere.

Male- og drageevent i Gallopperiet på Christiania
Vil du være med til at male i godt selskab, så kom op i Gallopperiet.

Her planlægger vi de følgende dages maleevent i Gallopperiet i selskab med kunstnere fra Uzupiz Republikken i Vilnius i Litauen og Pispala Art Center – Hirvitalo fra Tampere i Finland.

I løbet af ugen og frem til 2. juni indretter vi Gallopperiet som maleværksted. Mød op med dit staffeli, lærreder, maling og pensler – og et åbent sind. Hvis vejret er godt, er der rig mulighed for at male rundt om på Christiania.

Marius Nebosia fra Uzupiz vil stå i spidsen for et større Art-Kite event, hvor udsmykkede drager skal flyve over Christiania i løbet af ugen (hvis der er vind nok!). Så hvis man er mere til drage bygning/drageflyvning – så bare hæng på.

Som led i aktiviteterne vil sangerinden og performeren Skaidra Jancaité fra Litauen optræde udendørs forskellige steder i Christiania.

Det hele indledes med en lille udstilling med værker af Marius Nebosia. Frem til fredag 31. maj udvides udstillingen med værker af kunstnere fra Pispala Art Center i Finland og med værker fra maleeventen på Gallopperiet.

Af-fernisering, fredag 31. maj kl. 17.00.

Aktiviteterne gennemføres som led i netværksprojektet Uzupiz-Hirvitalo-Christiania Caravan Project 2013, som er iværksat på initiativ af Marius Nebosia og som støttes af Kulturkontakt Nord.

Hilsen Jesper Boysen og Anette Steinhart

Untitled-1

Del med Facebookmail