Team Kræftspring (Stafet for livet 26 – 27 august) kom og vær med!

Kender du nogen som har kræft, nogen som har sagt farvel pga. kræft, eller nogen som måske stadigvæk kæmper en sej kamp for livet?

Team Kræftspring er et hold som jeg har oprettet med venner for at sætte fokus på kræftsagen og for at løbe nogle midler hjem i den gode sags tjeneste – penge som ubeskåret går til kampen imod den ubarmhjertige sygdom.

Til august er vi med til et 24. timers stafetløb – 24 timer som symboliserer at kræft er en sygdom som man kæmper med døgnet rundt. Kunne du have lyst til at deltage på vores hold – eller måske smide en krone eller to i vores retning? Vi er ELLEVILDE over hvert eneste bidrag vi modtager! For med dét føler vi at vi er med til at gøre en forskel! Og du kan blive en del af denne begejstring! Vores mål i år er 45.000 kr.

I skrivende stund har 35 deltagere tilmeldt sig årets hold, og vores mål er 65-70 deltagere. Vi har haft gravide kvinder, skadede folk i rullestol og på krykker, børn såvel som gamle. Man skal ikke lade sig skræmme af at stafetten varer i 24 timer: Det betyder nemlig blot at der som minimum skal være en enkelt mand på ruten i hele døgnet hvor stafetten varer.

Vil du hjælpe os med at hjælpe andre? Vi krediterer med en stor spand god karma! <3

Støt os her (og del gerne):

https://www.stafetforlivet.dk/stafet/frederiksberg/tilmeldte-hold/hold/684227

Facebook gruppe (Kom og vær med!) https://www.facebook.com/groups/1427171094215885/

Del med Facebookmail