Nemoland søger solister, artister og mindre bands som ønsker at optræde på Café Nemoland

Kære venner, gæster, bekendte og godtfolk der kender til vores arbejde på Nemoland.. 🙂

Vi leder efter solister, artister og mindre bands som ønsker at optræde på Café Nemoland. Måske vil du gerne spille eller måske kender du nogen du tænker kunne være klar på opgaven? Så læs med her:

Som mange nok har set, har vi vintersæsonen igennem solister og bands der spiller indenfor i varmen – alt imens vi serverer cocktails udover det sædvanlige udvalg i baren. Vi kalder Nemolands Torsdags-koncerter.

Det foregår ikke på den store scene, som vores Søndags-koncerter om sommeren – det sker indenfor, på en ca. 2*2 meter scene tæt ved baren. Det er små intime koncerter, tæt på gæsterne og i øjenhøjde.

Vi er åbne over for alle mulige inputs og ideer, men vi vælger selvfølgelig acts som passer ind i stemningen og til vores gæster. Vi har haft størst succes med solister der spiller og synger både cover numre folk kan genkende samt deres egne sange og fortællinger.

Vil du gerne vide mere og kunne arrangementet måske være noget for dig, dit band eller nogen du kender. Så send en mail med navn, bandnavn, kontakt-oplysninger, lidt om dig/jer selv samt evt. links til at kunne høre lidt af jeres musik.

Det skal sendes til : julian@nemoland.dk, cc sundsgatan@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra jer derude 💛💛💛

Facebook link

Del med Facebookmail