KAKAO Ceremoni

Awake- fysisk. Mentalt. Spirituelt.
Kakao & Danse Ceremoni

Forestil dig at mødes og være sammen om det man elsker. Forestil dig at være barn som voksen.

Jeg invitere til et møde med os, du og jeg, hvor VI er redskabet til en dejlig oplevelse.

Vores møde og tilstedeværelse er omdrejningspunktet. Vi kommer lige præcis som vi er og goer hvad vi har lyst til. Det bliver et møde med det ægte, det sårbare og det rigtige for dig.

Jeg har laenge haft en rastløshed I mig, der sagde at der noget galt! Der har vaeret en mange i mit liv- en usikkerhed- en folelse af ikke at hoere til, ikke helt passe ind, I alle slags relationer og situationeer har jeg kunne maerke dette. Ikke at vaere god nok, ikke at vaere rigtig nok, seriost nok, glad nok, spirituel nok, sej nok. Jeg har svævet rundt I det uvisse og mangelfulde liv som har givet mig smerte, angst og ubehag.
Men oplevelsen har også givet mig et nyt syn paa livet, som har fået mig til at skabe et rum, hvor der er plads til at vaere et barn, til at udforske, afproeve og turde, at udtrykke alt det der er brug for.

Det har givet mig en styrke til at vaere mig selv så meget som muligt og gøre hvad jeg elsker og hvad der giver mening for mig og det er hvad jeg gerne vil dele, men det kraever at du er tilstede. For det som gør mig lykkelig er at være sammen med ligesindede, danse, lege og tilbringe tiden sammen i en bevidst tilstand, hvor alle bliver set og hørt.

På denne aften er alle aktive, det her er en samskabelse. Legen og oplevelsen afhaenger af din lyst og mod til at lege med. Der er ingen afstand mellem facilitator og dig, vi rejser sammen og danser sammen. Vi griner sammen og græder sammen. Det bliver en ceremoniel fest, hvor vi blander det spirituelle med en legende lethed, så det ikke går hen og bliver alt for seriøst 🙂

Vi giver plads til alt det som gror ud af frygt og samtidigt giver vi plads til optimisme, glæde og kærlighed. Vi hengiver os til hinanden, dansen, magien og vores indre barn, øjeblikket hvor vi kommer I kontakt med alt og vores store JEG forsvinder. Vi kan være os selv, sammen med andre og turde at staa frem og vise vores inderste ubehag og yderste glæde.

Vi invitere alle elementer af vores vaesen og møder det hele med åbne arme. Måske er vi ikke alene, måske er der andre som trods alt “kun” er mennesker med alle slags udfordringer og ubalancer I bagagen og det er helt ok, lad os acceptere hinanden som vi er ligenu. Vi skaber en cirkel som kan modtage og give alt det som vi har brug for.

Så hvad skal der til for at du kommer? hvordan skal du inviteres saa du mærker kaldet? Hvordan kan du tage I dørhåndtaget og traede indenfor paa de dage hvor du føler dig mest sårbar?

Døren står åben for dig og du er velkommen i dette jordnære rum.

Jeg tror paa vi alle har noget at byde ind med og alles erfaringer er brugbare og unikke . Jeg har selvfølgelig også nogle ideer, erfaringer og metoder jeg bruger I en kakao ceremoni, men jeg vil gerne have at vi forlader mine ideer og skaber vores egne unikke måder og oplevelser som kan udvikle sig fra gang til gang. Derfor er du meget velkommen til at komme med forslag og tiltag.

Kakaoen er vores rejsefælle og medicin men den egentlige healer er DIG og faellesskabet- vær med til at nære andre med din tilstedeværelse og med det fællesskab og den samhørighed vi skaber.

Lidt om mig: Jeg hedder Mango, jeg er stærk, men sårbar og jeg er et menneske. Jeg havde min foerste Kakaoceremoni med Keith (kakaoshamanen) for ca 4 år siden og derefter blev jeg inspireret. Efterfølgende har jeg været til rigtig mange ceremonier og begyndte så småt at lave mine egne for mere end 2 år siden, mest I udlandet.
Jeg elsker at bruge kroppen og musik og det er hvad disse ceremonier vil bære præg af.

Kig på MAGIC PEOPLE for at se events jeg har holdt med min tidligere partner I Asien og Spanien.
https://www.facebook.com/BeTheMagicYouWantToExperience/

Om kakaoen: Kakao har vaeret brugt I mange tusinde år I Sydamerikanske kulturer og har vaeret anset som meget kostbar og som en kilde til at komme I kontakt med det guddommelige. Man brugte kakaoen I en spicy drik I ritualer og ceremonier. Mayaerne havde endda en Kakao gud og kakao blev også brugt som valuta.

Den kakao vi bruger er fra Peru og høstet af lokale bønder. Den er øko og raw og indeholder derfor utallige mineraler og antioxidanter. Vi drikker en ceremoniel dosis for at opnå den ønskede effekt som svinger fra person til person afhængigt af livstil og kost. Men de fleste oplever en opstemthed, varme og udvidelse af hjerte chakraet.
Vær opmærksom på at denne dosis skal justeres hvis du har alvorlige hjerte problemer, tager antipsykotisk/anti depressiv medicin eller er gravid. Kontakt mig derfor inden ceremonien ang. dette.

Dans og bevaegelse: Der vil blive guidet nogle øvelser og en del af selve dansen. Øvelserne er primært for at få gruppen grounded, slippe tankerne og samle vores energi på samme niveau. Derudover kan vi også give slip på unødvendig energi som kan vise sig som nervørsitet, generthed og spændinger.

I selve dansen vil der blive guidet efter behov paa en sjov og kreativ måde. Oftes mere I starten, for at varme op, inspirere og bringe hjertet med I dansen. Der lægges vægt på gruppe som helhed men der bliver også plads til individuelle udfoldelser. Der gøres plads til at alle kan vaere med, uanset danse faerdigheder. Her kan man ikke begå fejl. Musik genren er meget skiftende, men altid danse venligt.

Kom i behageligt tøj og medbring vandflaske, evt pude og tæppe.
Forsøg ikke at spise 3 timer inden og ungå koffein på dagen.
Medbring lidt sund snack/frugt til deling efter ceremonien.
Tag gerne foraeldre, bedsteforaeldre og boern med 🙂

Betaling: Dette event vil være GRATIS
Donationer er velkommen (kontanter)

Tilmelding nødvendig. Ring eller skriv for tilmelding eller yderligere info: 31677184/ patkog@gmail.com

Smil fra Mango

“Stop running and start dancing”

Facebook event side https://www.facebook.com/events/820910144762068/

Del med Facebookmail