Global Marijuana March i København. Lørdag 5 Maj 2018

For 20 gang er der Global Marijuana March i København. Det foregår Lørdag 5 Maj 2018. Start kl 13 fra Christiania. Ankomst til Rådhuspladsen kl 15

Reminder/OPROP

Den 9 April 2018, på dagen da Danmark blev besat (i 1940), udsendte vi vi et OPROP. Det gik ud til den danske presse, til alle der nyder cannabis, og til den udøvende og den dømmende magt. Vi sender nu en Reminder om at vi har Global Marijuana March i København den 5 Maj 2018, dagen hvor Danmark blev frit (i 1945). Den “frihed” danskerne fik i 1945, gælder åbenbart ikke for cannabisnyderene, de er stadig jaget vildt.

Denne cannabismarch er en del af en international event, hvor der bliver gået på samme tid i en masse lande og byer rundt om på kloden. Det er nu 20 gang, der bliver gået, og vi var med fra starten.

Vi mødes klokken 13 på Christiania. Vi har opfordret folk til at møde i fangedragter, for at vise at de er fanget af forbudet. Vi har taler af to advokater, nemlig Poul Hauch Fenger og Hugo Steinmetz. Vi har også en tale af politikeren Torsten Gejl fra Alternativet, og Fryd som er forkvinde i Foreningen For Legalisering Af Cannabis.

Selv om der måske ikke er så meget at feste for, holde vi alligevel en fest på Rådhuspladsen, fordi det nu er 20 gang vi går. 
Vi har meget musik dette år, vi kan blandt andet nævne Pharfar, Fri Galaxe, Raske Penge og Klumben, Misshell, Skyggesiden, REBEL, en masse DJs som blandt andet tæller DJ First Lady, DJ Fresh I, DJ Simba Kulala og mange flere.

Konferencieren er som sædvanlig Klaus Trier Tuxen (Den grønne domsmand), og konferenciøsen er Jazz Malaika.

Det er arrangeret af Fri Hash Bevægelsen, Foreningen For Legalisering Af Cannabis og Hampepartiet. Cannabisnyderne er under hele turen beskyttet af IDIOTIET.

Som altid bliver det et forrygende arrangement, og der er selvfølgelig After Party på Christiania bagefter.

Vel mødt og god ryger
Klaus Trier Tuxen/Hampepartiet

Facebook event side https://www.facebook.com/events/959310617569976/

Del med Facebookmail