Constructive Critisim Conference Copenhagen

Den 24. – 26. juni i år lægger Christiania hus til den internationale konference ConCrit (Constructive Critisism) som tidligere har været afholdt i Barcelona, Bologna og Berlin.

ConCrit er en NGO som er opstået som reaktion på neoliberalismens negative indflydelse på det pædagogiske og det undervisningsmæssige område.

Konferencen foregår årligt, over en weekend i maj måned og afholdes normalt udendørs, i det offentlige rum, på gader, pladser og cafeer. I år vil det være i Den Grå Hal på Christiania. Konceptet er, at alle kan deltage, også de forbipasserende, og deltagelse er gratis. Hovedtalerne deler gratis ud af deres viden/meninger og konferencens deltagere udformer workshops, efter egne ideer, kreativitet og ønsker.

Konferencens tematik i år er ”kritiske manifestationer”.

Programmet er en blanding af oplæg (de såkaldte key note speakers), workshops og forskellige former for kreative indslag. I år kommer bl.a. Birger Steen Nielsen og Anne Grethe Ahrenkiel fra RUC, Charlotte Palludan fra DPU, Mike Calvert fra England, og Paulette Thomsen fra en Freire skole i USA.

Læs mere om programmet og tilmeld jer gratis på www.concrit.org

Natasja giver Christiania en hjælpende hånd

Natasja-cover-LO-585x585”Gi’ Os Christiania Tilbage” er en nyfortolkning af de 12 sange, der er på Natasjas album ”I Danmark Er Jeg Født”, genskabt af en stribe udvalgte producere og musikere; venner, fans og samarbejdspartnere fra Natasjas karriere.

På det nye album deltager bl.a. Pharfar og Fresh-I som Donkey Sound, Raske Penge samt Phase 5 og Yo Akim.

”Gi Os Christiania Tilbage – I Danmark Er Jeg Født Remixed”, udkommer digitalt og som CD/LP den 27. maj.

Al overskud fra udgivelsen går ubeskåret til Christianias Folkeaktie. Læs mere her

Del med Facebookmail