Café Nemoland på Christiania er igen parat til sommerens gratis søndagskoncerter.

Presse meddelelse

Christianias Gratis Søndagskoncerter 2015

15 sommersøndage med start 17. Maj, hvor Café Nemoland traditionen tro byder på 2 gratis koncerter hver søndag.

Programmet er booket, og vil igen i år byde på et bredt udvalg af Danmarks spændende musikere.

Nemoland vil ikke afsløre programmet før 1. Maj, da de gratis sommerkoncerter ikke skal konkurrere med spillestederne i foråret.

Lidt af programmet kan dog afsløres, uden at ødelægge billetsalget på de københavnske klubber.

Sommerens helt store satsning bliver opførelsen af ”Christiania Sange” Nemoland har inviteret en stribe af nutidens store solister til en aften, hvor de gamle Christiania sange bliver nyfortolket.

Det er også lykkedes Nemoland, at få flere af de originale Stjerner samlet til en aften der byder på flere kæmpe overraskelser.

Det bliver en Historisk Koncert.

Donkey Sound synger Natasja eksklusivt for Café Nemolands kræsne gæster, på en stjernebesat afslutning af sommerkoncerterne.

Og så bliver ingen ringere end de oprindelige Rockers By Choice gendannet til en enkelt koncert på Fristaden.

Der kommer en stribe af bands og solister, som er kendte i den store offentlighed, publikum kommer til at synge med på rigtigt mange af tidens store hits. men selvfølgelig bliver der også plads til nogle af de nye spændende navne som Nemoland tror på.

Café Nemoland er med sin beliggenhed i hjertet af Christiania for enden af Pusherstreet, forgyldt af turister og daglige gæster på Fristaden. Dette skaber et overskud, som kulturforeningen der kører Caféen, vælger at bruge på gratis koncerter.

Uden nogen former for tilskud og med et åbent regnskab, kan det altså lade sig gøre, at tilbyde denne unikke form for underholdning. Så husk et besøg i baren, når du nyder musikken.

Med mere end 30 kvalitetskoncerter på programmet, bliver det atter en dejlig sommer på Christianias flotte friluftsscene.

Del med Facebookmail