Bøssehuset tager dig i skole (6, 7, 13 og 14 april)

Kniber det med disciplinen? Kan du lide let ydmygelse? Skal du være næsvis? I Bøssehusets forårscabaret får du skolelærdommen banket på plads med fast, men kælen hånd.

Nutidens folkeskole er blevet alt for blødsøden. Så hvor går man hen og får et kærligt rap bagi i dagens Danmark, spørger Bøssehusets aktivister – og giver selv svaret.

Den kønspolitiske scene sætter i år fokus på skolen i sin traditionsrige forårscabaret, der har fået titlen “Bøssehuset tager dig i skole”. Her bliver den moderne pædagogik sat godt og grundigt i skammekrogen under mottoet “En sund krop i et ungt og stramt legeme”.

Publikum kan se frem til to timers eftersidning med splinter i både røv og sjæl. Rollen som elever spilles nemlig, frivilligt eller ufrivilligt, af husets gæster, der vil modtage undervisning i blandt andet moderne husførelse, gudfrygtighed, forplantningslære, fædrelandskærlighed, kropshygiejne og blokfløjte.

En perlerække af Bøssehusets folkekære stjerner stiller op bag katederet, alle kunstnere lover at gøre deres yderste for at ribbe op i gamle sår og vække fortrængte traumer til live.

Madpakker må medbringes, og skolemælk kan købes i baren (med og uden vodka). Bøssehuset oplyser, at der er mødepligt den 6., 7., 13. og 14. april. Undervisningen begynder alle dage kl. 20. (Dørene åbner kl. 19.)

Billetter kan købes i forsalget, eller i døren.

Facebook event side https://www.facebook.com/events/1614549838592628/

Del med Facebookmail